View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 16 iul 2010, 09:16:46
irina27's Avatar
irina27 irina27 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 iul 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: personalizata+sport
Date: 171cm, 62kg
Mesaje: 534
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Sfaturi: cum mi-ar placea sa primesc vestea?...

Hmmmm imi amintesc cand eram eu fraiera si spuneam tot timpul ca trebuie sa slabesc ca nu ma mai suport,cand eu aratam foarte bine .Apoi lucrurile s-au schimbat..prima oara mi-a zis mama,care tot timpul a fost sincera cu mine,apoi cativa prieteni,dar mi-au zis-o intr-un mod foarte frumos,nu cum s-a intamplat la majoritatea dintre voi .
Acum deja mi-e rusine sa merg cu prietenii la cumparaturi,adica sa proez de fata cu ei haine sau chestii,pentru ca am senzatia ca nimic nu imi mai vine bine si prefer sa ma duc singura.
Eu sunt geul de persoana care prefera sa i se spuna in fata lucrurile si prefer de o mie de ori sa mi se atraga atentia,(acest lucru ma motiveaza)decat sa nu mi se spuna si eventual eu sa nu realizez cat am pus.
irina27, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2131 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1614 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1098 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat