View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 22 dec 2009, 13:40:34
pamy's Avatar
pamy pamy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 26 nov 2009
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 41
Date: 173cm, 92.8kg
Mesaje: 3.741
Aprecieri acordate: 47
Am fost apreciat(a) de 98 ori in 74 mesaje
Implicit re: Slabutelor, ce mancam de Craciun?

Citat:
Anterior postat de mishutza Vezi mesajul
Eu sper,ca noi toate de fapt,doar sa nu ma ingras de sarbatori.Problema e ca am soacra la mine,care deja venise cu planuri mari.
Astazi am stabilit meniul,are voie sa faca o singura prajitura de Craciun,care mie nici nu imi place,deci m-am scosIn rest voi face o ciorba de perisoare,fara cartofi si taietei,deci e ok,cu smantanica.Mai am niste sarmale in congelator,pe care le voi manca doar cu smantana,ca painea oricum nu imi mai e indispensabila.Si imi voi pastra obiceiul de a gati atunci pe loc ce mananc.Voi face probabil o friptura ,doua,cu salata si ceva cartofi la cuptor sau piure.Problema pentru mine vor fi dulciurile ce sunt ascunse prin cadourile lor si cand vor iesi la iveala va fi jale.
Momentan ma felicit ca am fost destul de ferma sa ii interzic socrei accesul in vreun fel in bucatarie,la gatit sau spalat vase.Asa ca i-am limitat chefulde gatit.Si momentan e inca fascinata de gustul mancarii mele fara ulei,delikat si alte chimicale.Sper sa o tina in continuare minunea.
Deci fetelor,eu zic asa,mancati din toate,dar cu masura.Lasati cate putin timp intre mese si mai mancati din altceva ce poftiti.Atata timp cat inainte nu erati la infmetare e cred ca nu avem cum sa ne ingrasam prea tare in 2 saptamani.Deci,nu va frustrati,dar cu masura.Si va urez sa nu va ingrasati si sa va simtiti vinovate
ai noroc ca nu iti zice ca ii infometezi feciorul ... a mea se uita ciudat la mine cand gateam dietetic ... dar ea nici nu stie sa gateasca si cand gateste gateste gras si prost ... oricum eu stau in casa cu sotul meu de 9 ani asa ca el e invatat cu stilul meu de gatit ...

eu de la prostiile mancate prin oras m-am ingrasat ca de gatit niciodata nu am gatit gras
Răspuns cu citat