View Single Post
  #2179 (permalink)  
Vechi 25 iul 2012, 11:34:27
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 35
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Dianei, sau al desertaciunii desertaciunilor.

Citat:
Anterior postat de CezaraCezarului Vezi mesajul


Venitul in Cluj e mai mult decat o treaba vaga, tanjesc dupa ea zi de zi, acum insa nu stiu cum sa fac sa creez conditiile pentru plecare. Ar fi frumos si stiu sigur ca ne-am intelege, de cand te tot citesc n-am intalnit nimic cu care sa nu fiu de acord si optimismul tau imi face tare bine. Merci ca-mi esti alaturi, eu tot astept sa se ia si sa slabesc si eu asa frumos ca tine. O sa vezi ca revine si la tine slabitul odata ce se stabilizeaza lucrurile, saracul corp si saraca minte sunt zapacite dupa atatea schimbari.
Te pup !
Tind sa cred ca mai degraba sunt eu foarte lenesa...ca pot ele sa fie mama schimbarilor, ca tot nu ma tin de treaba. Dar sper sa fie cu noroc Clujul, si pentru mine, si pentru tine!

Legat de job, nu stiu ce sa iti spun. Si eu imi imaginam ceva cu floricele si dinamism si ce persoana o sa fiu eu cand ma dezvolt prin munca. Dar, sincera sa fiu, I am willing to be a money whore , cel putin momentan, daca sunt platita bine spre foarte bine pentru o munca relativ boring pe care sunt capabila sa o fac, si asta inseamna ca strang experienta de munca si as putea si sa ma intretin singura pe viitor...

Si eu cand am venit aici mi s-a parut ca e foarte (suspect de) liniste, ca toata lumea e sub papuc. Adica, da, exista ierarhie,dar... e altfel dupa o saptamana in colectiv. Vezi linistea aia din alta perspectiva. Nici mie nu mi-a placut deloc una dintre persoanele care s-a ocupat de angajarea mea, s-a exprimat ca o vita si mi-a demonstrat intr-un singur telefon ca este incapabila si nu are ce cauta pe pozitia pe care e, dar astea...se rezolva in timp Eu zic ca daca exista posibilitatea Clujului, meriti o schimbare.

E mai bine sa iti faci curaj si sa intri intr-un mediu nou, decat sa ramai undeva unde oricum nu iti place, doar pentru ca nu stii exact cum ar fi la noua oferta...
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2431 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1914 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1657 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Animis23; 25 iul 2012 at 11:39:20.