View Single Post
  #2199 (permalink)  
Vechi 10 apr 2011, 17:43:37
Alexandra Andreea's Avatar
Alexandra Andreea Alexandra Andreea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2011
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 33
Dieta: In cautarea echilibrului! (Montignac personalizat)
Date: 170cm, 57kg
Mesaje: 2.637
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de happygirldiana Vezi mesajul

la fel am si eu program cam toata ziua de scris la licenta,mai putin in intervalul 16-17:30 cand fac sport frustrata ca nu fac nimic nu ma simt,pentru ca nue vorba ca nu fac nimic!!de facut fac dar nu iese cum trebuie!ma rog.....nu are rost sa continuu....am prea multi nervi pe mine insami....
Diana, iti recomand cartea "Succesul in viatza" ! In ciuda titlului, care incearca sa te faca sa cumperi cartea, vei vedea acolo de ce te autosabotezi! Pe mine ma ajuta enrom aceasta carte, si de abia am citit cam 40 de pag! O gasesti pe scribd sau pe net!

Si o sa vezi acolo ca scrie ca nu este bine sa aven nervi pe noi, deoarece ne scad toate aptitudinile in acest fel! Trebuie sa iti zici intotdeauna: " Sunt sigura ca pot! , Voi face lucrarea de licenta de 10! " etc. Trebie sa te autostimulezi, si vei vedea rezultate bune!

Nu mai fi necajitza ca sunt aici daca ai nevoie de ajutor!
Alexandra Andreea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2258 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1741 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1484 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]