View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 23 apr 2010, 15:31:59
ianna's Avatar
ianna ianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Jurnal Kristinna - Pofticioasa mereu la cura

Hmmm.... deci in primul rand nu te descuraja. In al doilea rand ia -ti te rog si masurile in cm, de ce? De multe ori cand incepem sportul mai serios incep sa se dezvolte muschii (foarte bine!) iar muschii cantaresc mai greu decat gelatina de grasime (normal!), plus ca de ei avem nevoie, ca de fapt, muschii ard grasimea - d`aia se si recomanda sport.

Daca ma uit peste meniu as zice ca papi prea multe grasimi. Daca ai tine o dieta low carbs as zice ca e ok...pentru ca ele merg pe premiza ca carbo impiedica scaderea in kg si nu grasimea efectiva din mancare... bine e ceva mai complexa teoria dar per tottal grasimea mai multa nu e strigatoare la cer. Dar daca esti pe una hipocalorica - se schimba placa- grasimea ingrasa sau impiedica scaderea in greutate.

Si nu uita sa te cantaresti dimineata pe stomacul gol (dupa faci plimbarile de rigoare la wc), neimbracata si cand nu se apropie perioada cu pricina specific femeilor.
__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]