View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 04 iul 2010, 22:03:37
anqutz's Avatar
anqutz anqutz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 166cm, 53kg
Mesaje: 22.594
Aprecieri acordate: 2.039
Am fost apreciat(a) de 3.087 ori in 2.008 mesaje
Implicit Re: Rolul vietii sexuale in cuplu

Citat:
Anterior postat de onetotilia Vezi mesajul
eu am votat DA , la inceput nu era atat de grozav sexul.... cu iubitul meu...(eu fiind virgina) iar apoi am trecut printr-o perioda foarte stresanta, mai eram si ca un butoias.... si nu imi venea de nici un fel sa fac sex..... insa acum deja e muuuuuuuuuuuulttttttt mai bine
e putin stanjenitor dar s-a intamplat sa am orgasm in timpul actului sexual acum vreo 2 saptamani.. pentru prima data in viata mea...(si aici ma refer la orgasm prin penetrare)...iar de atunci sunt mult mai deschisa spre "colaborare".... si pot sa spun cu mana pe inima ca simt unele diferente...la mine, la felul in care ma comport... parca sunt mai buna, mai vesela...ceea ce si el a observat si profita la maximum...(vine cu uleiul de masaj si se uita la mne cu ochii lui gri albastrui....)
Normal ca daca iti place mult ai alta alura. Prietenul meu mi-a zis ca ii place de mine cum arat dupa sex, am alta stralucire si arat bine usor ravasita. (sper sa nu citeasca tata asta ) Si toti sunt de parerea asta, am auzit-o si de la fostul. Pt ei e o mare placere sa ne vada si pe noi multumite si o sa se straduiasca si mai mult sa exceleze in domeniu dupa ce a descoperit ca te poate aduce pe cele mai inalte culmi ale placerii.
Răspuns cu citat