View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 28 sep 2011, 19:28:44
Red_Rose's Avatar
Red_Rose Red_Rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 33
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 168cm, 66kg
Mesaje: 1.494
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Urinari dese (30 ori/zi)

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
E posibil ca tu sa fi urinat mult din totdeauna, nu exista un numar standard de urinari considerat normal. Avand in vedere ca vezica are o capacitate de 200-400ml si nevoia de a urina apare inainte ca vezica sa se umple la capacitatea maxima si ca unii oameni beau mai mult de 2 litri de apa pe zi nu e chiar asa neobisnuit sa urinezi de 10 ori pe zi. In caz de cistita problema se pune altfel, ai senzatia ca trebuie sa urinezi chiar si cand vezica e aproape goala, si cand incerci si nu ies decat cateva picaturi, dar nu e cazul tau din cate am inteles. Leucocite in urina nu inseamna neaparat infectie urinara, cauza poate fi si o infectie genitala. Probabil ca problema mai importanta e inflamatia genitala, poate e mai bine sa faci un efort sa iei probele pt tricomonas si chlamidia sa afli un raspuns clar si eventual sa le excluzi daca ies negative, altfel s-ar putea sa tot dai o gramada de bani in continuare pe la o gramada de alti medici si pana la urma tot acolo sa ajungi. Daca pana la urma se dovedeste ca nu a fost altceva decat candia intreaba doctorita daca nu poate sa-ti dea si tablete (ex. clotrimazul-e aceeasi substanta continuta de unguentul canesten), e drept ca sunt cam naspa pt stomac dar sunt mai eficiente.
Ai mai fost la ginecolog azi?
Am fost si m-am dezamagit in ea total, mai mult m-a consultat asistenta decit ea..i-am zis ca am luat tratamentul cela fix in fix cum trebuia si ca nu mi-a trecut, ba din contra s-a transformat in ceva mai rau si ea deodata parca s-a shimbat, nu mai vb ca data trecuta cu mine..s-a uitat acolo la mine 1 min si i-a zis asistentei sa imi faca o procedura nush de care, iar sa platesc aiurea si a mai zis ca ceea ce este in zona anala la mine nu e pe tema lor, e la dermatolog..asta si voi face maine, voi merge la dermatolog cu prob asta iar cu ginecologia voi merge la alt medic.
Analizele alea deja le voi da, mi-a dat indreptare medicul de familie sa le dau gratis, maine inca treb sa merg la o policlinica ca o femeie sa imi explice unde si cind sa le dau si rez deobicei vin ft greu, cam in 2 sapt..ce ma fac pina atunci? ca in vagin s-a facut destul de rosu si crapa piele pe alocuri si asa si spre anus ma simt la pamant, nush pe la care medic sa merg primul..urolog, dermatolog, ginecolog, medic de familie..medicul de familie mi-a prescris antibiotice pt inefctia asta urinara fara a face urocultura si antibiograma, doar dupa analiza de urina si nici nu mi-a zis sa ma duc la urolog..
la dermatolog maine merg insa gincolog inca nu am gasit, nu mai merg la asta de acum ca s-a vazut ca vrea sa ramana cu mainile curate, nici nu mi-a zis nimic, doar s-a uitat acolo fara sa ma atinga, desi eu anume la intrarea in vagin am rosu, nu inafara.
Tu ce spui, ce ar trebui sa fac? ca nu pot sa las asa, nu a trecut si se face mai rau. Sa astept rez analizelor celea pt chlamydia etc. sau sa merg la ginecolog si acum, inainte de rez?
Red_Rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1906 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1389 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 615 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat