View Single Post
  #2222 (permalink)  
Vechi 30 sep 2013, 18:06:16
LOREDANA99's Avatar
LOREDANA99 LOREDANA99 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 16 nov 2011
Locaţie: Panciu, Romania
Vârsta: 36
Date: 168cm, 59.3kg
Mesaje: 10.522
Aprecieri acordate: 10.801
Am fost apreciat(a) de 8.288 ori in 5.264 mesaje
Implicit Re: Jurnalul fericirii... LOREDANA99

Citat:
Anterior postat de rommyna Vezi mesajul

Nu m-a prins ploaia fiindca de ieri dupa-amiaza ploua incontinuu..cum se zice popular "ploua mocaneste". Si nu a stat deloc. Asa ca, desi aveam umbrela, din cauza umiditatii din aer si a vantului ma simteam toata fleasca. Am si avut noroc ca in maxi-taxiul cu care am facut azi naveta sa nimeresc pe un scaun ud...deci my ass era fleasca..numai bine pentru o femeie insarcinata Dar ce sa-i fac..paana am ajuns acasa (intre timp am schimbat doua mijloace de transport+ 15 min mers pe jos) mi se uscase fundul, mi s-au udat coapsele M-am schimbat repede in ceva fluffy si calduros si am pus oalele pe foc

Lore, mi s-a pus pata pe fasole cu ciolan, ma rog, un fel de iahnie de fasole. Aveam in congelator de la mama un ciolan mai micut afumat si ieri mi-a trimis fasole boabe, asa ca in seara asta m-am pus pe treaba. Acum trebuie sa stau vreo 2 h dupa fiecare sa fiarba..si abia apoi sa fac propriu-zis mancarea Intre timp mi-am pierdut orice chef.

La noi treburile sunt foarte bine impartite: sot a spalat aseara/azi-noapte (de la 10 la 12) doua masini de rufe si le-a intins..eu dormeam de mult, iar dimineata a spalat maldarul de vase din chiuveta. Eu fac papa acum si, cel mia probabil, el va spala vasele si va pune rufele la loc daca s-au uscat. Dimineata si-a calcat singur tricouri si blugi. Eu nu am mai apucat sa-i calc pentru toata saptamana si s-a descurcat si singur. Niciodata nu m-a lasat sa fac numai eu activitatile casnice, ba dimpotriva. Iar cand eram studenta mai mult el facea, eu doar faceam mancare si nici asta mereu. Aveam prea mult de invatat si nu aveam cand sa stau si de restul. Iar acum ne impartim treburile cum putem. Cateodata eu mai mult, cateodata el...depinde de chef, oboseala, etc.


Am Cristina! Promit sa am Cum a fost ziua de azi? A fost cuminte cel mic?
Asa cum ti-am mai spus, si pe mine ma mai ajuta sotul, dar cand are el chef sau daca fac eu prea urat...si e destul de selectiv, face doar ce-i place Dar nu poate fi vorba de impartitul treburilor...nici vorba de asa ceva, asa l-a invatat soacra mea, din pacate...l-am mai schimbat eu pe ici, colo...dar nu cat ar fi nevoie

Pupici! am fugit la spalatul vaselor!
__________________

„Pacea vine dinăuntrul tău, nu o căuta în afara ta.” Buddha
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...a99-11089.html
LOREDANA99, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
LOREDANA99, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1794 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1277 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 761 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui LOREDANA99:
rommyna (30 sep 2013)