Subiect: Jurnal Anorien
View Single Post
  #227 (permalink)  
Vechi 29 ian 2011, 12:18:20
Anorien's Avatar
Anorien Anorien este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 iul 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Montignac
Date: 170cm, 68kg
Mesaje: 546
Aprecieri acordate: 10
Am fost apreciat(a) de 19 ori in 16 mesaje
Implicit Re: Jurnal Anorien

Buna Cristi,

Imi pare asa de rau ca nu ti-a priit dieta, erai entuziasmata sa o tii, dar din pacate, in cazul tau se observa cat de importanti sunt carbohidratii, ca sursa primara de energie. Ai facut alegera corecta: cel mai important acum e sa fii sanatoasa si sa inveti. Dieta e pe planul secundar. Eu sunt sigura ca vei reusi si cu hipocalorica, vei reusi cu ceea ce ii convine mai bine organismului tau si acum stim cert ca lipsa de carbs nu ii place. Poate pana la urma, incet, incet, descoperi o dieta personalizata care sa ti se potriveasca perfect si sa o poti transforma in stil de viata.

Cat despre mine, din fericire, mie mi se potriveste ok lipsa carbs, in parte datorita faptului ca nu am servici si deci, nu sunt solicitata zilnic de catre activitati stresante. Resimt lipsa lor doar dupa doua ore de sala, dar nu atat de mult incat sa imi afecteze restul zilei. Tot din fericire, desi ma gandesc mereu la ceva legat de mancare, nu imi este foame continuu si nici n-as manca continuu, mai degraba saptamana asta am avut probleme sa ating targetul de 1100 kcal propus de concursul de paste.

Te pup si iti urez multa bafta la examene!
__________________
Jurnal Anorien
Anorien, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1655 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1138 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]