View Single Post
  #228 (permalink)  
Vechi 07 feb 2013, 11:54:23
Vuvuzela's Avatar
Vuvuzela Vuvuzela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 20 aug 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Din toate, fara excese
Date: 160cm, 57kg
Mesaje: 1.743
Aprecieri acordate: 278
Am fost apreciat(a) de 490 ori in 255 mesaje
Implicit Re: Corpul pe care nu l-am avut niciodata - Jurnal mentinere Vuvuzela

Citat:
Anterior postat de GCM Vezi mesajul
Ina....cu siguranta tipul poate nutri vreo paasiune nu stii ca celor tinerei le plac tipele mai coapte? si mie imi placeau pustanii intr-o vreme,,,acu ce e drept, tanjesc dupa unul care sa fie si barbat dar si copil...si slava domnului l-am gasit, ii dai 17 ani desi are 27
Cat despre kg, sa stii ca al meu cantar joaca 57-59 si cand o ia spre 59 m ia cu palpitatii dar ma gandesc de unde am plecat si imi zic...ok daca mananc ok, e imposibil sa ma ingras!!!Si pana la urma vreau sa invat sa traiesc sanatos!!!Am renuntat la diete...mananc cat se poate de ok, vreau sa cred. Am sa amplific cu sportul...chiar am in plan sa imi iau azi gantere!!!
Are gagica frumoasa, desteapta, nu despre asta e vorba, el poate glumeste si o crede ca nu ma supar la glumele lui, numai ca pe mine ma deranjeaza, vreau sa fiu lasata in pace cand e vorba de mancare....nu stiu cum sa zic...sa ma lase in pace sa imi vad de meniul meu si gata.
Am crescut si eu nr minutelor de sport, vreau sa ajung sa fac macar o ora pe zi. Vine si primavara, o sa se intunece mai tarziu si o sa fie altfel cheful de sport.
Răspuns cu citat