View Single Post
  #23 (permalink)  
Vechi 20 dec 2010, 14:45:25
Alina82's Avatar
Alina82 Alina82 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 17 mai 2010
Locaţie: București, Romania
Vârsta: 42
Dieta: o hipocalorik personalizata de mine
Date: 175cm, 80.5kg
Mesaje: 16.416
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 223 ori in 94 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg (I)

Citat:
Anterior postat de madulina Vezi mesajul
Eee ce spui tu, sa vezi ce pofta am eu de vorba; si eu sunt dintr-un oras mic, Tulcea , noroc cu santierul naval de acolo ca a creat locuri de munca decente. Aici lucrez pentru HP si surprinzator, azi e zi tare relaxanta, nu suna telefonul, am primit doar vreo 5 mail-uri, deci pot sta la palavre pe blog.
Eu am oscilat mereu intre 57-60 kg, nu m-am omorat cu dietele, am fost mai norocoasa din punctul asta de vedere, dar aici mi-am dat organismul peste cap si regret enorm asta.
Plus ca nu am gatit deloc, imagineaza-ti ca doar pentru mine sa ma pun sa stau in bucatarie, dupa ce stau 11 ore pe zi la birou .. nu nu nu . De curand, imi mai fac cate un orez cu legume, imi pregatesc de seara o salata, un sandwich, pachetele cu fructe, iar in week-end imi fac supa, gratar de peste, legume la aburi .. cam asta e si dieta mea de fapt.
Nu mananc carne, dar oua fierte da, iaurt, cand si cand lapte .. pacat ca nu am gasit aici o branza care sa-mi placa, gen telemeaua de vaca. Incerc insa sa mananc multe legume proaspete si 2-3 fructe zilnic. Multe dintre ele insa, au exact gustul legumelor pe care le importam noi iarna de pe la turci, deci slabe sanse sa dau de rosii zemoase, ardei care sa umple casa de miros si tot asa, dar ma adaptez si eu cum pot . Nu prea sunt fan dulciuri, cand si cand mai pap o inghetata de ciocolata sau 2-3 patratele de cioco neagra amara, e preferata mea.
Ziceai ca tu ai scris un roman? ..
Eu sunt din Slobozia...si au inchis astia combinatul,filatura,uleiul mai merg doar vreo 2 sectii...deci munk yocEh akm pot spune si eu k nu mai sunt fan dulciuri dar inaintemama mama ce mai imi placeau...mai ales astea de la italieni...k au astia niste dulciuri...yummyyyy....nici eu nu prea gateam pana sa ma apuc de dieta...k era mai simplu sa iau de-a gata sau sa arunc 2 cartofi si o bucata de carne in friteuza dar akm gatesc aproape zilnic hmmm eu am norocsicilieni sunt taranii Italiei asa k fructele si legumele dak le iau de la piata sunt exact k ale noastre
__________________
Jurnal Alina82
...atunci cand vrei ceva.....imposibilul devine realitate......