Subiect: Jurnal Anorien
View Single Post
  #230 (permalink)  
Vechi 29 ian 2011, 16:09:40
Anorien's Avatar
Anorien Anorien este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 iul 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Montignac
Date: 170cm, 68kg
Mesaje: 546
Aprecieri acordate: 10
Am fost apreciat(a) de 19 ori in 16 mesaje
Implicit Re: Jurnal Anorien

Citat:
Anterior postat de ras_cristalin Vezi mesajul


Felicitari pentru scadere, e foarte bine !
Imi place ca faci mult sport, cred ca esti foarte tonifiata deja
Abia astept sa vad ce rezultate avem luni
Nu-s deloc tonifiata inca, fiindca am 28 de ani si pana anul asta n-am facut niciodata sport (inclusiv la scoala aveam scutiri) si am si fumat 13 ani continuu (noroc ca m-am lasat). Mi-e inca f greu, de ex la banda mi-e f greu sa imi mentin ritmul inimii la optim (155 in cazul meu), ajung ff repede la 180 batai/min, astfel incat nu mai depun efort aerob, ci anaerob si nu e indicat, asa ca tre sa scad ritmul exercitiului ca sa scad bataia inimii. Din cauza asta, eu nu pot sa stau la banda pe "manual", ci tre sa las pe "cardio" ca sa imi schimbe inclinatia atunci cand bataile sar de un numar maxim.

La fel in timpul clasei, la zumba sau step, sau chiar si tae bo deja stiu cand trec de 160-170 fiindca "mi se taie" respiratia si am nevoie de oxigen si atunci trebuie sa micsorez ritmul. Si mi se intampla asta de cateva ori pe ora. Asa ca prioritatea mea acum este sa-mi cresc rezistenta si capacitatea cardiovasculara. Abia apoi voi spera si la tonifiere.
__________________
Jurnal Anorien
Anorien, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1655 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1138 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]