View Single Post
  #2393 (permalink)  
Vechi 23 nov 2010, 19:08:08
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VI

Citat:
Anterior postat de FlorentinaHN Vezi mesajul
Buna fetelor
Bucurie mare si azi la cantar. Desi am promis ca ma cantaresc doar o data pe sapt, in ziua de luni, azi m-a tentat s-a ma urc pe piedestal si sa vezi minune. Minus 600 de grame. Mai exact am 68.1. Ieri am papat ok, adica lapte cu cereale si lapte conform la micul dejun, la gustare am papat cateva seminte de floarea soarelui crude, la pranz o bucata de circa 100 - 150 gram de miel facut pastrama (carne macra, slaba), iar la cina tot cam atata vita cu hrean. Mai pe la 10 seara, intre 2 ceaiuri verzi am papat un patratel de ciocolata 85%. Nu schim inca tickerul, las pentru sapt viit, dar sper din suflet sa raman la fel de optimista ca pana acum si cu rezultate bune.

Pe de alta parte, observ ca f multe dintre voi mananca putin. Adica eu tre' sa pap la micul dejun sa am energie si tin sa iau gustarile. Mi-e ca mananc cam mult
Felicitari, Florentina!
Pe astea care ne vezi cu MD-uri anemice, suntem pe schema Man.
Nu te mai gandi cat mananci, daca e mai mult sau mai putin decat nu stiu care dintre noi, nu asta conteaza. Conteaza ca tu sa nu faci abateri, sa te ridici satula de la masa si sa mai dai jos. Ceea ce tu faci. Restul, depinde de la persoana la persoana, si eu mananc mult de obicei (ei, acum mai putin caloric pt 2 saptamani ca asa e schema, dar mult cantitativ).

Roxi, Anda, bine ati revenit! Multa sanatate!

Magda, lasa ca se face el bine, rabdare!

Cami, ma bucur ca mai vii din cand in cand!

Flori, sa porti sanatoasa tot ce ti-ai luat. La mine e fie joi, fie vineri mercato, depinde unde ma duc. Dar nu am mai fost de f. mult timp. Apropo, cum mananci spanacul crud? Mi se pare tare ciudat, cum e la gust, n-am incercat niciodata asa ceva.

Eu azi am facut ca si Emi, m-am apucat de dimineata de sters praful, spalat aragazul, etc., etc., etc. si am evitat sa deschid computerul. Ca stiam ce se intampla, intru pe forum si nu mai fac nimic.
Maine, din nou am musafiri, si la fel vor sta toata ziua pe aici, asa ca tot pe seara ne auzim.
Mai am cate ceva de facut in seara asta asa ca nu voi posta nici meniurile, oricum nu am avut timp sa le completez, las pe maine, daca nu, cel tarziu joi ajung din nou la zi. In rest, sunt conforma, gatul e mai bine spre ok. Tocmai ce am mancat pt prima data sparanghel proaspat fiert si mi-a placut mult. Asa ca voi mai lua, dar o sa iau mai cate putin ca la ultimele 2 bete deja ma saturasem.
Va pup si, daca nu ne mai auzim, noapte buna!
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]