View Single Post
  #24 (permalink)  
Vechi 29 mar 2010, 18:33:37
laly's Avatar
laly laly este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 28 ian 2010
Locaţie: focsani, Romania
Vârsta: 46
Dieta: personalizata, hipocalorica
Date: 159cm, 55kg
Mesaje: 18
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Slabute din Rosiorii de Vede/Alexandria

Buna Alina,
Am vorbit cu ai mei ca eu adresa nu mi-o aduc aminte, mi-au spus ca e str. T. Magurele, si erau 3 blocuri , asezate in forma de triunghi, cred ca alipite si chiar in spatele lor era piata.Ai mei la Rulmentul au avut sef de personal pe dl. Stoica,dl inginer Martin si sotia lui Trandafira, coleg pe dl. Gruia Florin, dar mai mari de ani ca tine.Stiu de atunci ca erau japonezi, am fotografii cu vreo doi, veneau atunci in delegatie.Nasa mea de botez se numeste Maria Dumitrascu si lucreaza la Politie sau Trezorerie.Nu am mai vazut-o de mult.In privinta casei de invidiez imi doresc tare mult sa ajung sa locuiesc la casa chiar daca ar fi si la pensie.Cu dieta cum mai stai, ti post?Fetele iti vin acasa de sarbatori?Crezi ca o sa reusim de Pasti sa ne abtinem de la bunatatile ce o sa le pregatim?Faci cozonaci, bravo!Eu o pun pe mama soacra la framantat, eu am sa fac un tort., salata beuf, snitele, ciorbita si sa vad ce timp imi mai ramane si de altele.De obicei si eu intru in criza de timp.In ziua de Paste cad lata.Slabutele oltence neoltence vad ca nu mai scriu deloc, nu le place gasca noastra, altele discuta despre liceu, ce vremjuri, tinerete!Nu-place vremea, la noi e frig, a plouat si bate tare vantul.
Cand stai seara pe bancuta la tine in curte si miroase a flori si canta greierii sa te gandesti si la mine.Cred ca in seara asta esti singurica, ca sotul tau e dupa vin.M-au innebunit si ai mei cu via.Muncesc ca nebunii de primavara pana toamna.Te pup si seara buna!
laly, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1590 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1073 kcal/zi. Pentru a slăbi 7 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -218 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat