View Single Post
  #2463 (permalink)  
Vechi 05 feb 2011, 12:52:37
laurra's Avatar
laurra laurra este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 11 oct 2010
Locaţie: braila, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Usor hipocalorica
Date: 164cm, 101.1kg
Mesaje: 2.796
Aprecieri acordate: 443
Am fost apreciat(a) de 398 ori in 271 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VII

Citat:
Anterior postat de Purple flower Vezi mesajul
Buna dimineata fetelor !
Eu am inceput weekendul nu tocmai bine .... dupa cum va spuneam ziele astea, de azi am reinceput varianta 1 slabire - dr Man si m-am si cantarit ca sa vad cum stau ....si , cantarul mi-a facut o supriza de mari proportii.....prima data dupa 5 luni de Monti,Man , whatever, am constatat ca m-am ingrasat in loc sa slabesc.... cu 1 kg! superb , ce mai zic.... de la 55,2 acum cateva sapt la fix 56,2.
Ultimele 4 zile am mancat foarte mult caloric, desi conform, poate si din cauza ca am fost la cm toata saptamana asta am mancat atat, si mai ales stresul de la munca ..dar asta nu poate decat sa imi intareasca convingerile mele ....ca pacreasul nici la anu si la multi ani nu se va regla in nici un fel ....asta e doar o poveste din cartea lui Monti... sincer acum , nu stiu cum naiba am reusit sa pun un kg ..... pot numara pe degete abaterile avute in astea 5 luni de Monti : am baut in concediu in octombrie un pahar de Sangria care probabil continea zahar, am mancat de Craciun salata de boeuf (continea cartofi), am baut cam mult cola zero in ultima vreme.
Raman la concluzia mea , ca daca vrei sa mananci mult si sa fii slaba , asta e doar un vis urat pe care trebuie sa il uitam .....trebuie sa mancam controlat si la mentinere si pentru tot restul vietii ....
Am inceput de astazi un nou ciclu de slabire si vreau sa ma tin de el ....
Va pup pe toate, va doresc un weekend superb si sper sa veniti cu rezultate mult mai bune decat ale mele .
Nu te descuraja draga mea asa mi se intampla si mie.eu o luna si 2 saptamani nu am dat nimic jos si cantarul cand urca cand revenea la normal,dar de slabit nu slabeam.Uite intreab-o pe crissa ca ea a luptat mai mult decat noi.
__________________
Controlul carbohidraților
laurra, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2266 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1233 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]