View Single Post
  #2546 (permalink)  
Vechi 07 feb 2011, 00:33:59
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VII

Citat:
Anterior postat de FlorentinaHN Vezi mesajul
Buna! Ma numesc Florentina si vreau sa intru in gasca voastra de slabute. Si cand spun slabute ma refer la fetele constiincioase (toate din grup, cu exceptia mea) care nu mananca tot ce le pica in fata. Nu pot sa cred ca mi-e atat de greu. cat despre cantar, ma gandesc sa joc la loto numerele pe care le tot afiseaza de o saptamana pt ca sunt asa variate si e pacat sa nu fac nimic cu ele. Ultima data cantarul mi-a aratat 66, 1. WTF???? La fel ca Dia, am facut ZEN inainte sa sparg cantarul si am luat inteleapta decizie sa ma cantaresc maine dimineata pe stomacul gol. Fereasca sfantul sa arate la fel ca ii pun gand rau.

Cu durere in suflet si kg in plus, va pup!
Flori, pe de o parte m-a amuzat teribil mesajul tau, pe dealta parte m-am regasit 100% in el.
Ce sa ii faci, am ajuns la concluzia ca daca nu ne luam singure cate o pauza, atunci cand intram in depresie, eu cel putin fac prapad. Si pt ca 3 zile mi-am facut toate poftele, si, mai rau, am avut numai pofte sarate, la fel de variat e si cantarul meu.
Dar se rezolva in cateva zile de Man pt ca 3 zile de rasfat nu au cum sa ingrase, in cel mai rau caz ma tin pe loc.
Te pup si bafta!
Citat:
Anterior postat de curly.light Vezi mesajul
Buna, fetelor
Mi-am facut si eu putin timps a trec pe la voi! Nu am mai ajuns pe la calculator de vreo saptamana,sunt prinsa in "febra" dinainte de examen. Tin in continuare diversificarea/mentinerea DrMan ,incerc sa fiu cat mai conforma, din martie ma voi apuca mai serios de treaba.
Am venit doar sa va urez o saptamana cat mai buna, in care sa fiti cuminti si conforme! Va pup
Roxi, sa ai spor!

Fetle, eu am fost plecata de acas in plimbarica, apoi la cumparaturi. P. buna e ca am mers cel putin 3 ore pe jos, am deja facuta norma de sport pe saptamana ce a trecut.
Vreau sa le felicit pe toate fetele cu minusuri la cantar dar in mod special pe Uca, care, pe langa stresul dietei, a reusit sa faca fata si altor tipuri de stres, cum sunt renuntarea la tigari si cafea. Plus ca saptamana asta, desi a fost racita, a facut f. multa miscare, mai ales in aer liber. FELICITARI! Le meritati toate din plin.
Pt noi, restul, cele dezamagite, triste, cu kg. in plus si probleme apasatoare, CAPUL SUS!
Si toate care de maine incepem (aici le includ si pe lidiuta impreuna cu diana care deja au inceput) ciclul de slabire, putere de a-l duce la capat, hotarare si determinare.
Asa sa ne ajute Dumnezeu si mai ales creierasul.
Va pup si noapte buna!
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]