View Single Post
  #267 (permalink)  
Vechi 10 apr 2010, 20:27:10
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Smile Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea II

Citat:
Anterior postat de Macrina Vezi mesajul
Bine v-am gasit! Sper ca ma primiti printre voi. Slabuta, multumesc pentru tabelul de calorii. E fantastic...s-a muncit ceva la el. Am inceput si eu dieta si...om vedea ce va urma. Am avut 63 de kg de la 15 ani si pana acum 2 ani. Oscilam, ajungeam la 65 si reveneam, fara nici un efort, fara nici o dieta, niciodata. E drept, la 15 ani eram cam magarul intre oi, intre colegele mele si mama era disperata, gandindu-se cat voi mai creste. Dar de atunci am avut aceleasi inaltime si greutate. Eram chiar tare mandra ca eu pot purta si azi rochia de la banchetul de la sfarsitul clasei a 8-a, cu singurul inconvenient ca nu ma mai cuprindea la sani.
Acum 2 ani, intr-o perioada de munca epuizanta, am avut proasta inspiratie sa iau Vitamax, dar nu asa cum mai luasem candva, una pe zi, ci de capul meu, chiar si 4 intr-o zi, pentru ca prea ma simteam lesinata. Atunci am reusit sa pun pe mine cele 10 kg, de care am crezut ca scap, asa cum scapam mereu de cele 2, mai sus amintite, fara dieta, fara efort. In fine, la doi ani si ceva de la "cura" de medicamente, minunea nu s-a mai intamplat. Am ramas la cele 73 de kg si parca as mai vrea sa pot imbraca macar o pereche de blugi, fara sa ma gandesc ca mi se revarsa suncile. Mi-am schimbat toata garderoba in anii astia si nu prea sunt incantata. Altfel, nu ma simt rau, dar vreau sa ma simt si dama bine... daca nu va suparati.
Toate cele bune, cat mai multe kilograme "evaporate" si va multumesc ca existati!
Bine ai venit! Iar daca te hotarasti la Monti, sau deja te-ai hotarat, felicitari. Intreba-ne si noi iti vom raspunde!
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]