View Single Post
  #2719 (permalink)  
Vechi 05 mai 2016, 09:09:16
lidiuta's Avatar
lidiuta lidiuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 05 iul 2010
Locaţie: Buzau, Romania
Dieta: alimentatie sanatoasa si miscare
Date: 167cm, 82.4kg
Mesaje: 11.668
Aprecieri acordate: 14.373
Am fost apreciat(a) de 13.775 ori in 7.872 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu..Lidiuta

Tot de la Mihaela Bilic citire:


"Mark Twain a spus: „Să mă las de fumat, e lucrul cel mai uşor pe care l-am făcut în viaţă. Trebuie că sunt chiar un expert, de vreme ce m-am lăsat de mii de ori!“ Parafrazându-l, aş spune că şi cura de slăbire e lucrul cel mai uşor din viaţa noastră. Singura condiţie este să ne apucăm de ea.
Şi, pentru că şi voi aţi ajuns, probabil, experţi în curele de slăbire, vă propun o abordare diferită, o schimbare de perspectivă. În loc să declarăm un nou război mâncării, să ne punem poftele în cui şi să renunţăm la plăcere (cea culinară), ce-aţi spune voi, dacă ne-am împrieteni cu mâncarea? Nimic nu se obţine prin luptă, frustrare şi energie negativă. Nimic valoros şi durabil, cel puţin. Trebuie să aveţi încredere în propriul organism, el nu vă vrea răul! Ascultaţi-l, daţi-i atenţie, respectaţi-l, şi veţi fi surprinşi de cât de puţin îi trebuie, ca să fie satisfăcut. Haideţi s-avem curajul să mâncăm de foame şi cu plăcere. Şi să nu confundăm foamea corpului cu cea a minţii, pentru că mintea e nesătulă. Întrebaţi-vă: „Ce mi-ar plăcea să mănânc?“ — şi mâncaţi bucuroşi, pentru că nu îngraşă!
Într-o lume ideală, aş spune că, în loc de neîncredere, suspiciune şi acuzaţii nefondate aduse alimentelor, mi-aş dori nişte consumatori informaţi, atenţi, exigenţi şi echilibraţi. Consumatori care să cumpere puţin şi bun, care să ţină cont de propria plăcere şi sănătate, să respecte tradiţiile şi pământul pe care trăim, să se bucure cu cei pe care-i iubesc, de fie­are masă luată împreună şi, mai presus de orice, să mulţumească Universului că trăim în cea mai mare abundenţă alimentară din istoria omenirii!"
__________________
"Când sunt slab, atunci sunt tare".

14.01.22 84.7; 18.01 83.7 4.02 84.2
lidiuta, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui lidiuta:
alina_neamt (05 mai 2016), LOREDANA99 (05 mai 2016), Zoe (05 mai 2016)