View Single Post
  #2813 (permalink)  
Vechi 20 iun 2017, 11:54:58
corinnef's Avatar
corinnef corinnef este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 04 iul 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Dieta: Raw vegan
Date: 167cm, 56kg
Mesaje: 1.045
Aprecieri acordate: 9.232
Am fost apreciat(a) de 1.773 ori in 871 mesaje
Implicit Re: Jurnal slabit orhidee

Citat:
Anterior postat de orhidee Vezi mesajul

"La lupta!" imi strig in fiecare dimineata... din pacate, seara stric tot...
Am inceput nici eu sa nu ma mai cred ...

Buna ! Ce ai facut cu Maria ?
Eu sunt bine , tot slabuta adica sub 60 kg si mananc cat pot ; tu cunosti drumul inspre acolo pe unde te-ai ratacit ? Ce se intampla cu tine ? Maria !!! Trezirea !
Sunt plina de energie , sanatoasa chiar foarte sanatoasa ( aveam alergie la par de animale iar acum am un caine in casa si nu am nevoie de antialergice ) deci ........fructe(cat incape ) ....legume (mai rar) ....seminte hidratate (uneori)...germeni (zilnic) .
Maxim 3 mese gatite pe saptamana . mergem chiar la restaurant si comand vegan ( avem o pizzerie unde cand intru deja stie pizzerul ca vreau pizza vegetariana fara branza )
Prajituri raw ...fac pt familie dar eu nu poftesc prefer fructele crude ( cate 1-1,5 kg odata ). Lubenita mananc cate 5 kg odata . de obicei asta este micul dejun .
Sucuri ? ....nee nu prea mai storc ....prea mult de lucru cu spalatul storcatorului comparativ cu mancarea fructelor asa simple .
Cred ca pasii ma poarta acum spre minimalism pentru ca am vazut ca port atatea dupa mine (din toate punctele de vedere: fizic dar mai ales sufletesc )
Azi m-am trezit cu gandul la tine si am simtit ca trebuie sa iti impartasesc ce fac eu (inca o data ) poate ...poate este timpul tau , timp in care sa ai urechi de auzit .....adica faci acelasi lucru de atata timp si rezultatele sunt aceleasi ....
Te iubesc mult si imi doresc enorm sa iti gasesti drumul si sa poti sa intelegi ce te apasa , ce te macina si ce incerci sa inlocuiesti cu mancare ; cauta sa vezi ce te supara , problema este cu siguranta in sufletelul tau , fa curat in sentimente si pe masa doar asa vei reusii . Trebuie sa vezi sufletul legat de trup doar avand o alimentatie sanatoasa din toate punctele de vedere vei reusii . Incearca sa te eliberezi de toate relatiile toxice si de toate sentimentele negative abia apoi poti sa mananci curat fara sa te simti frustrata . Te iubesc si te invit sa vii in concediu in germania ( te costa doar drumul , noi avem o casa mare si daca iti face placere ...)
O zi minunata , plina de iubire si reusite
__________________
Vreau sa traiesc sanatos - Jurnal Corinef
corinnef, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1330 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 7 membri au apreciat mesajul lui corinnef:
adinico (20 iun 2017), butterfly30 (20 iun 2017), danyella2008 (20 iun 2017), Laura (20 iun 2017), nicolae68daniela (21 iun 2017), orhidee (24 iun 2017), rozica1965 (30 iun 2017)