View Single Post
  #29 (permalink)  
Vechi 19 feb 2014, 21:15:24
corinnef's Avatar
corinnef corinnef este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 04 iul 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Dieta: Raw vegan
Date: 167cm, 56kg
Mesaje: 1.045
Aprecieri acordate: 9.232
Am fost apreciat(a) de 1.773 ori in 871 mesaje
Implicit Re: Vreau sa traiesc sanatos - Jurnal Corinnef

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul
Multumesc pt raspuns. Am vazut o groaza de reviewuri pozitive la Vitamix, din pacate e scump ca la balamuc. Intr-o zi... Mi-ar placea si mie sa imi fac in casa si unturile din seminte.
diferenta dintre vitamix si alte blendere este aceea dintre o dacie si o masina ultimul ragnet ( care vrei tu jaguar ,rolls royce ,audi , mercedes ...), tot ce ai vazut prin reviewuri chiar face , am fost placut surprinsa cand am deschis cutia si l-am incercat si am vazut ca mai sunt uni care nu mint facand reclama la produsele lor.
Cu vitamix-ul fac aproape totul in bucatarie -toc, macin,amestec ,blenduiesc totul cu aceasi jucarie cam scumpa ce-i drept dar foarte performanta.
Chiar si ceaiul il fac tot cu el (pun apa calduta si plantele apoi vrum vrum gata )
Am inceput fara vitamix pentru-ca nu credeam ca merita sa stric atatia bani pe un blender dar cand am vazut ca ne simtim bine raw am considerat ca este mai usor pentru mine sa gatesc si pentru ca am fost asigurati ca daca nu suntem multumiti putem sa-l returnam am riscat si l-am luat dar nu ne pare rau deloc ca am facut investitia asta in sanatatea noastra .
Te pup o seara frumoasa !
corinnef, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1330 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui corinnef:
Almara1 (27 feb 2016), anqutz (20 feb 2014)