View Single Post
  #2932 (permalink)  
Vechi 20 iul 2011, 12:19:31
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 35
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de happygirldiana Vezi mesajul

sincera sa fiu, eu cred ca exista astefl de barbati.multi zic ca sunt asa, ca nimeni altcineva nu ii atrage dar de fapt se intampla opusul.dar printre exceptii intra si iubitul meu.cum spuneai si tu,chiar mi-a aratat de prea multe ori ca ma iubeste si la 86 si la 70 de kg.aveam perioade urate de dperesie din cauza greutatii dar niciun moment nu m-a parasit,niciun moment nu a insinuat ca ar trebui sa slabesc sau sa fac ceva pentru ca il atrage altcineva.am avut mereu sustinere de la el si ma bucura enorm acest lucru.multe dete spun ca toti barbatii inseala.eu nu cred asta.poate o sa fie o proba contrarie,poate nu.sincera sa fiu,am incredere in el, o fi bine,o fi rau,nu stiu.nici eu nu imi explic cum nu il atrage nicio fata de-asta superslaba si super...fotomodealacu toate a el imi spune mereu ca nu il intereseaza deloc aspectul fizic si ca e de parere ca nu mai e alta fata cu caracterul meu si cu sufletul meu.si chiar daca ar fi nu il intereseaza
Bine, am inteles ca genul lui nu e fotomodela pentru ca nu avea ce cauta cu mine. El e foarte slabut si cred ca il atrage intr-un fel ceva ce e oarecum opus corpului lui, si intotdeauna a fost incantat ca "are de unde sa apuce" Si face bancuri ca ma tine numai pentru corp, ca la personalitate mai scartai din cand in cand

Si eu am avut sustinere de la al meu, dar uneori si la extrem...adica, eu ii ziceam ca vreau sa tin dieta, apoi il puneam sa se duca sa ia ceva de la mac, sau sa faca comanda la chinezesc. Si el facea, daca asta ziceam eu ca vreau. Il inteleg ca nu voia sa ma supere sau sa ma jigneasca, dar poate ca daca ar fi pus piciorul in prag un pic si nu s-ar fi sinchisit si doar mi-ar fi amintit ce am zis eu, poate nu ajungeam chiar de 108...anul asta nu o sa stam impreuna, ca sa fiu sigura ca I break the habits pe care le aveam impreuna cat am stat 2 ani in bucuresti.

Si eu am incredere in el ca nu m-ar insela niciodata. Problema e la mine, ca tind sa imi fuga ochii. Uneori ma intreb daca nu cumva m-as intelege mai usor cu un barbat care ar fi la fel de..."distrat" ca mine. Eu ma uit dupa alti baieti, si imi place. Nu traiesc intr-un buncar Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place.
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2431 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1914 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1657 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]