View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 09 apr 2013, 10:07:44
Lauragirl's Avatar
Lauragirl Lauragirl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 15 sep 2011
Locaţie: buzau, Romania
Dieta: Vegetariana, uneori vegana
Date: 180cm, 65kg
Mesaje: 263
Aprecieri acordate: 72
Am fost apreciat(a) de 89 ori in 75 mesaje
Implicit Re: Jurnal de mentinere-Lauragirl

Citat:
Anterior postat de Adina14 Vezi mesajul
Buna, Laura!
Ma bucur sa te cunosc Dar nu mai mult decat ma bucur ca ai slabit intr.un mod sanatos! Felicitari din toata inima!
Din cate stiu eu, greutatea ti se va stabiliza dupa o anumita perioada de timp ( peste 6 luni) si iti va fi mai greu sa te ingrasi. Insa trebuie sa fii in continuare foarte atenta la ceea ce mananci.
In timp ce ai slabit, ti.ai mai permis din cand in cand cate un rasfat? Daca nu, acum vei mai putea face asta, daca iti doresti.
Cred chiar ca ai mai putea mari in continuare nr de calorii ingerate, mai ales ca vei face sport constant.
In privinta acestui lucru, iti recomand cateva programe pe care le poti descarca de pe torrent. Cei de la beachbody au o multime, insa cel mai mult imi plac Hip Hop Abs si Rockin' Body by Shaun T, Turbo Fire, Brazil Butt Lift si altele, dar sunt mai grele. Iti poti gasi chiar si online multe workout.uri, de pe youtube. Poti cauta zumba workout sau pilates ( eu ador blogilates).
Sper sa postezi cat mai des in jurnal Inca o data bravo pentru ambitia si perseverenta de care dai dovada!
Buna Adina,si eu ma bucur nespus de mult sa te cunoscsi mai ales ma bucur tare mult de raspunsul tau:* Intradevar programele lui Shaun T sunt geniale!Mai adineaori am terminat unul din ele,Hip Hop Abs si simt ca am ami multa energie decat inainte Acuma as vrea sa incep si cu Brazil Butt-Lift si ma intreb daca as putea oare sa le fac ambele in aceiasi zi?In legatura cu rasfaturile ocazionale din timpul dietei se mai intamplau dar foooarte rar si chiar si atunci recompensam prin sportSi tare mare problema am ca m-am incurcat de tot cu regulile astea de combinatii dintre carbo-proteine,-glucide-proteine,etc. >.< ca nu mai stiu nici eu ce combinatii sunt bune si care nu...Oricum cred ca la pranz voi manca o mancarica de linte pe care am facut-o ieri si chiar a iesit buna^^,apoi la cina voi vedea,o sa postez mai spre seara restul meniului
__________________
Jurnal de mentinere-Laura

Lauragirl, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1795 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1278 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1279 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat