View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 12 apr 2010, 20:06:38
ianna's Avatar
ianna ianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit Re: usurel..usurel...voi ajunge TOP-MODEL!!!jurnal LIZUCA

Bine te-am gasit

in primul rand, felicitari pentru decizia de a scapa de kilo in plus

in al doilea rand, felicitari ca te-ai documentat cat de cat si refuzi sa te infometezi

in al treilea rand, felicitari ca esti sincera cu tine si recunosti unde "gresesti"

Acum ...parerea mea

Sunt multe kilo de dat jos... le poti da jos! imposibil nu esteAsa cum le-ai pus...cu grija...la fel le vei da jos... cu grija Doar ca tre sa fi mare atenta la dieta, inclusiv sportul.

1000-1200 kcal/zi nu-i rau ...dar sa nu scazi mai jos. Daca te prindeam la inceput de dieta iti ziceam sa incepi mai de sus.... acum deja te-ai axat pe 1200...bun si asa DAR aceste 1200 trebuie sa vina din papica sanatoasa nu paine, sucuri si ciocolata deja 500ca n-ai facut mare branza.

* Apa la dieta se bea amestecata cu lamaie Faci limonada fara zaharfoarte buna, sanatoasa(daca nu se bea pe stomacul gol) si ajuta la arderi

* Prima luna poti incepe cu sport mai usor... cca 30 min de 3 ori pe sapt... dar dupa... trebuie marit intervalul treptat cu 5-10 minute din 2 sau 3 sedinte... daca vrei sa te modelezi frumos si nu te intereseaza doar niste cifre pe cantar.Si daca vrei sa continui sa slabesti constant...fara multe stagnari sau oscilari la cantar. Muschii ard grasimea nu o intretzin

* De paine ce sa zic... eu nu mai pap paine de un an si ma simt excelent si nici nu poftesc la ea... rareori poftesc la paine .... adica max 10 ori pe an De putut se poate... dar vrei?

* Atentie ce ciugulesti de multe ori adunam calorii cand zici hai doar o gura de suc... hai inca o gura de chiec...etc Sa nu-ti lipseasca morcovii si varza din frigider ...ca atunci cand ai pofta sa papi si nu e inca ora mesei sau gustarii sa ciugulesti in putine calorii sanatoase.

* Sa ai un ceai laxativ in casa. De multe ori cand se scad caloriile si se schimba nutritzia ... sunt persoane care incep sa aiba probleme cu tranzitu (eu ma numar printre ele- ceaiul verde seara obligatoriu)

In rest ... motiveaza-te ... fie cu poze, haine mai mici... fie cu foi pe frigider sau prin casa...

Succes
__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]