View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 21 dec 2010, 13:41:34
deadcountess's Avatar
deadcountess deadcountess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: Ati avut vreodata perioade de depresie?

Citat:
Anterior postat de CezaraCezarului Vezi mesajul
Chiar ieri seara ma gandeam la un subiect asemanator. Ceva din seria "ce va face sa continuati/sa va reveniti dupa o perioada de depresie - ce va face sa simtiti ca viata merita traita". Eu nu numai ca am avut perioade de depresie, ci sunt deprimata cam 80% din timp. Nu imi dau seama in mod constient cand dispare "perioada", pentru ca nu fac eforturi sustinute si organizate pentru a o indeparta, doar astept si sper. Atitudine gresita, zic eu, ca e destul de nociva depresia. Bine, atata timp cat nu e caz clinic, spre care simt ca ma indrept eu, nu cred ca e o problema majora. Probabil ca viata e structurata in asa fel incat sa nu putem fi 100% din timp cu chef, cu zambetul pe buze, si-asa mai departe. Ingrijorator devine mai ales cand ajungem sa nu mai facem lucruri esentiale din cauza depresiei, cand nu mai putem relationa cu ceilalti, etc.
Imi pare rau ca te intalnesc ca prim candidat pe lista mea de deprimati (nu suport cuvantul depresivi, poate cumva din cauza ca mi-e frica de el).
Da, si eu sunt deprimata in mare parte a timpului desi de cele mai multe ori nu vreau sa admit asta. Nici eu nu stiu ce sa fac in perioadele in care ma apuca chestia cu "viata nu merita traita", vorba ta, astept sa imi treaca, sau ma leg inconstient de cate o chestiutza mica si draguta dar din pacate "tratamentul" de genul asta functioneaza din ce in ce mai slab si din ce in ce mai rar.
Eu in perioadele de deprimare nu am chef/nu sunt in stare sa fac nimic. Functionez ok la lucru (ca un robotel bine programat, sunt in stare chiar sa zambesc la o gluma spusa de colegi in pauza de cafea chiar daca pe dinauntru ma simt goala). In schimb acasa nu mai functionez de loc, nici la muncile casnice, nici ca iubita, pur si simplu stau si ma uit in gol.
Cum spui si tu, nu-i caz clinic, desi in ultimul timp incep sa nu mai fiu asa de sigura (o psihiatra a spus ca sunt pe la 18 ani dar n-am crezut-o niciodata)
Nici nu stiu, de fapt, de ce scriu toata poliloghia asta inutila, ce rost are sa va intoxic cu gandurile negre din capul meu...
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!

http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052


"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html

[/URL]
Răspuns cu citat