Subiect: Jurnal Florina
View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 07 mar 2011, 10:17:43
Flora's Avatar
Flora Flora este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 06 mar 2011
Locaţie: Limassol, Cipru
Vârsta: 45
Dieta: Monty personalizat
Date: 167cm, 62.5kg
Mesaje: 394
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Florina martie 2011

Merci de urari si de sfat Ventofredo. Ieri la noi in oras a fost parada de carnaval si l-am carat pe Nikolas de 23 kg pe umeri si azi ma doare gatul si un muschi de pe spate si nu cred ca voi putea face sport azi in schimb am sa merg pe jos la pas vioi. Ai dreptate cu zaharul dimineata, de azi am renuntat la ceai plus ca de astazi am sa incerc sa tin post zaharul v-a ramane in cafeaua de dimineata caci nu pot fara am incercat dar nu pot.
In teorie stiu si eu destul de multe lucruri despre cum ar trebui sa te hranesti cu practica e mai greu..... si e msi bine cand iti spune si altcineva e ca si cum iti intareste convingerea.
Micul meu deun de astazi a fost compus dintr-o lipie mica am frecat un avocado l-am facut ca o pasta am pus putina sare putina zeama de lamaie 5 masline verzi taiate in jumatati si am intins totul pe lipie dupa care am rulat-o ca pe o clatita.A fost deliciosa.
Va doresc o zi minunata si spor la slabit
Flora, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 960 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]