View Single Post
  #30 (permalink)  
Vechi 29 sep 2011, 14:25:37
Red_Rose's Avatar
Red_Rose Red_Rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 33
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 168cm, 66kg
Mesaje: 1.494
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Urinari dese (30 ori/zi)

Citat:
Anterior postat de VAmedeea Vezi mesajul


Buna, stiu ca ce te voi sfatui eu implica bani, dar, ca sa fii sigura, te duci la un laborator privat si dai analizele acolo. Ceri uroculrura si tampon pt candida cu antibiograma. Eventual faci si clamidia, tricomonas (dar astea stiu ca sunt destul de scumpe.
Rezultatele ar trebui sa vina intr-o saptamana, stii sigur ca sunt lucrate corect.
Cu ele te duci la medicul de familie doar pt reteta.
Nu mai e nevoie sa aj si la ginecolog sau urolog.
Urologul cu siguranta nu prea ai de ce sa il vezi in cazul asta pt ca problema ta cea mai grava e cea vaginala.
Sau poate nici macar nu ai o problema vaginala, poate e vreo chestie dermatologica.
Dar nu mai lua nici un tratament fara a face inainte cultura, analize. Si dermatologul poate sa ia o mostra de tesut (nici nu simti) si sa o trimita la laborator pt analize, eventuale culturi.
Cat platesti la ginecolog sau mai stiu eu pe unde, iti faci doar ce te intereseaza la un laborator bun.

Te pup si bafta multa!
1. Fetelor, eu m-as duce cu cea mai mare placere la laboratoare etc insa sint din Moldova, aici banii se fac ft greu, parintii nu au de unde imi da pt toate astea iar eu sint studenta. Deja am sa dau analizele pt chlamydia si restul recomandate degraba, cu indreptare de la medicul de familie, marti le dau si poate intr-o sapt vin rez..
2. Problema vaginala la sigur am, am scrugeri albe, e rosu in vagin si ustura daca ating si parca pe alocuri, tot in vagin, e un fel de crapatura dar ft micuta care anume ustura. Mancarimi pe vulva putin am, nu simt pina nu incep a ma scarpina si daca incep nu ma pot opri. Problema cu care am mers la dermatolog insa e aia de linga anus, rosu, uscat si bine se vede unde se termina, deja mi-a dat tratament crema Triderm, erolin si vitamine omega, nu am reteta acum la mine si nu stiu precis ce fel de omega, am lasat-o farmacistei ca nu avea azi si maine merg sa imi dea. O sa iau trat asta 12 zile. Sper ca va trece asta. Cu asta pina cind m-am lamurit.
3. Apoi cu urocultura, voi da maine, deja am fost pe la m. de familie si mi-a zis unde s-o duc maine, poate tot maine vor fi si rez...dar ea oricum mi-a prescris pt infectia asta urinara 2 feluri de pastile. Mai bine sa astept rez de la urocultura si apoi sa vad daca iau sau nu tratamentul recomandat?
4. M-ati speriat cu gonoreea oare de unde as putea asa nebunii avea? nici nu am avut relatii si nici nimeni in familie nu are asa ceva, stiu sigur. Ginicologl spunea ca de la pisica pot lua insa pisica mea e de rasa, am luat-o de la cineva de la bloc, nu e de aia din curte..dar am mai avut inainte de ea una, si a murit ca avea ceva, poate aia sa fi avut vrio nebunie si acum am si eu..
5. referitor la S.O.P. Daca am luat tratament mai demult, vrio juma de an in urma( cu siofor), au trecut chisturile si ciclul e normal si la usg chisturi nu mai am de jumate de an( am facut de mai multe ori usg)mai e nevoie sa merg pe la endocrinolog?
Red_Rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1906 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1389 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 615 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat