View Single Post
  #3017 (permalink)  
Vechi 30 apr 2012, 08:00:29
laurra's Avatar
laurra laurra este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 11 oct 2010
Locaţie: braila, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Usor hipocalorica
Date: 164cm, 101.1kg
Mesaje: 2.796
Aprecieri acordate: 443
Am fost apreciat(a) de 398 ori in 271 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de oanamagdalena Vezi mesajul


Daca reusesti esti nemaipomenita!Eu sa stii ca am citit destule retete si povesti de viata pe blogurile vegane si chiar m-au impresionat... cred ca de carne m-as putea lasa,dar de branzeturi nu prea cred!Plus ca mi se pare ca a fi row-vegan,dar mai ales row este extrem de scump!Toate semintele folosite in retete(caju,migdale,etc) plus legume si fructe din belsug(mai ale pe vreme de iarna e cumplit!!!) si legume si fructe de calitate,nu din acelea de "plastic"...Cred ca este pe undeva secretul unui corp sanatos si am citit ca toate persoanele care au trecut pe asa ceva sunt pline de energie si se simt minunat(pe langa faptul ca au si slabit)...si am citit cu mare interes povestile lor,dar...nu imi voi putea pemite "luxul" asta ...Avand in vedere ca excluzi carnea si lactatele,trebuie sa compensezi cumva prin produse de foarte buna calitate(bio) si pt. mine asa ceva nu e posibil!...Daca tu ai putea,ar fi extraordinar,mai ales ca ai gradina aceea cu spanac,verdeturi si ce ai mai pus tu pe acolo si ar fi ceva...ca stii ca sunt puse de tine,fara chimicale,etc...
Neata,fetelor!
O saptamana minunata si spor la slabit!
Citat:
Anterior postat de oanamagdalena Vezi mesajul
Poate ca intr-o buna zi voi renunta la carne si voi deveni ovo-lacto-vegetarian,ca de tentat m-ar tenta...mai ales ca am avut inainte de Monti perioade lungi in care nu puneam gura pe carne...,dar pana una alta incerc macar sa ajung pe linia de plutire si sa tin Monti corect(ceea ce mi se pare acum taaaare greu)...sa imi regasesc echilibrul interior si sa prind din nou incredere in fortele mele...Pana una alta sunt in "probe" cu mine insami,si calc destul de des stramb
Asa este Magda cum ai spus tu ,foarte scump sa te tii de ea.De aceea vreau sa o iau usor.pentru inceput fara carne si mai multe retete raw vegan.Se stie ca raw vegan nu inseamna crud in totalitate .Acum depinde de fiecare cat poate sa manance asa...40-50-60%nu este o regula.
Eu asta vara am facut prostia sa mananc numai crud si de aceea mi s-a declansat o criza de stomac care m-a dat peste cap.
__________________
Controlul carbohidraților
laurra, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2266 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1233 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat