View Single Post
  #3042 (permalink)  
Vechi 25 iul 2011, 10:01:20
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 35
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de happygirldiana Vezi mesajul
Buna dimineata!E zi noua si am in plan ca de aici inainte sa fiu cuminte.Nu vreau sa mai fac tampenii ca cea de ieri.Pentruu ce?Pentru o pofta?Pentru 2 minute de "placere"?In niciun caz.O sa stau sa ma gandesc mai bine inainte de a manca ceva,mai ales ceva ce imi poate dauna.Ieri chiar am facut exces,la finalul zilei m-am simtit foarte prost din mai multe puncte de vedere si m-am simtit si foarte full,foarte satula.Nu imi place cand am asa stari.Prefer sa nu ma cantaresc astazi.O sa dau raportul maine.Sper sa fie ok....Astazi am de gand sa ma tin de tot programul de sport(as vrea sa fac Turbo Jam,un pic d bicicleta si in sfrasit Zumba buns and tighs)si 10 minute de pilates pentru tonifierea musculaturii mainilor.As vrea sa fac si un masaj luuuung,sa ma rasfatSper sa reusesc sa fac tot ce mi-am propus.
Tot de astazi reiau ceaiurile,la care renuntasem pentr o perioada pentru ca am inteles ca,baute un timp indelungat,o sa distruga calciul din organism.Chiar acum ma delectez cu o cana cu ceai verde cu lamaie si vanilie!
Neata! Ce de planuri pe capul tau. Eu nu imi mai fac planuri marete sa vin cu raportul maine ca daca e sa slabesc ceva, slabesc saptamana viitoare
Nu o sa ajung la 85 in veci, s-ar parea... Vreau la zumba!!!
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2431 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1914 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1657 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]