View Single Post
  #31 (permalink)  
Vechi 25 apr 2012, 15:55:39
fit4life's Avatar
fit4life fit4life este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 feb 2012
Locaţie: Bruxelles/Cluj-Napoca, Belgia
Vârsta: 38
Dieta: alimentatie sanatoasa si mult sport
Date: 163cm, 49kg
Mesaje: 55
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Helicobacter pylori

Citat:
Anterior postat de danuta Vezi mesajul
Buna dimineata!
Si mie mi-au descoperit aceasta ''minunata'' bacterie la inceputul lui februarie,am facut tratament cu antibiotice 10 zile,primele 4 au fost crancene,mi-a fost f rau dar mai rau mi-a fost dupa aceea.....vreo 3 saptamani dupa ce am terminat tratamentul,imi era rau de la orice mancam.....si am mancat numai si numai de regim.De vreo saptamana vad ca imi e bine,am inceput sa mai mananc ceva fructe,salata si vad ca nu imi mai e rau.......mananc tot de regim,doctorita mi-a zis dupa 2 luni sa repet analiza si apoi sa merg la ea......dupa pasti repet analiza,sper sa iasa negativ testul ca nu as mai vrea sa repet faza cu antibiotice.......
Sanatate multa!
Salut danuta! Ziceai ca repeti analiza dupa Pasti, eram curioasa ce ti-a iesit dupa tratament? Eu am facut tratament pentru bacteria asta enervanta de 2 ori anul trecut si inca nu am scapat de ea. Chiar si dupa a 2-a tura de antibiotice tot pozitiv mi-a iesit. Acum nu prea mai stiu ce sa fac, antibioticele nu le mai suport, imi fac un efect secundar de groaza, nici nu ma pot ridica din pat de ele. O doctorita de aici din Belgia mi-a zis sa ii dau pace, sa urmez un regim sanatos si daca nu ma simt ff rau sa nu mai iau nimic, ca sunt destui la care le iese testul pozitiv si traiesc asa fara tratament si fara probleme. Dar sincer eu nu ma simt prea impacata cu raspunsul asta dar nici nu stiu ce ar mai fi de facut.
__________________
fit4life, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
fit4life, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1799 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1282 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat