View Single Post
  #3113 (permalink)  
Vechi 24 aug 2011, 21:09:50
curly.light's Avatar
curly.light curly.light este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 26 nov 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viață sănătos!
Date: 172cm, 61.9kg
Mesaje: 2.439
Aprecieri acordate: 1.834
Am fost apreciat(a) de 1.160 ori in 596 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea IX

Citat:
Anterior postat de VAmedeea Vezi mesajul



Fructele au multi carbo (zaharuri), de aceea se recomanda consumarea lor cu moderatie. 3-4 fructe pe zi sunt suficiente in perioada de slabire.
Strugurii au IG. mare, incarcatura glicemica mare... sunt clar abatere.

Lista cu Indicii glicemici o gasiti la mine la semnatura.
Indicici glicemici mici pot fi consumati oricand, oricat. Atentie la produsele lactate cu zer (lapte, iaurt, branza proaspata, nescursa) pt ca au incarcatura glicemica mare si , mancate in exces, stopeaza slabirea.

Indicii glicemici medii se pot manca impreuna cu alimente cu indice mic doar daca nu au nici un fel de grasimi.

Indicii glicemici mari sunt de evitat. Exceptie fac alimentele cu steluta * deoarece au incarcatura glicemica mica si se pot manca din cand in cand, preferabil dimineata.
Multumesc pentru lamuriri, Ame, am inteles! Deeci am gresit aici, cu strugurii. Dar macar am mancat si eu cateva boabe de struguri parfumati anul asta , de acuma nu mai pun gura pe ei!

Maine merg la un salon de cosmetica, sa ma pensez putin, si o sa ma interesez si de tratamentele corporale existente aici, poate voi gasi ceva ce mi se potriveste!
Citat:
Anterior postat de Lala26 Vezi mesajul
Ca de obicei, ai dreptate... chiar daca nu am fost miss perfectiune de joia trecuta de cand m-am reapucat de treaba serios, se vad rezultate. Am mancat pepene rosu la 2 zile (cantitati decente, desigur) si pepene galben o data si de cateva ori nu am respectat intervalele, dar am exclus total dulciurile, produsele de patiserie, mai exact toate 'bombele'... Am probat niste pantaloni care inainte nu se inchideau, iar acum sunt perfecti..plus ca imi dau seama si in oglinda.. pacat ca nu m-am si cantarit sa masor rezultatele, dar consider ca are o influenta prea mare asupra psihicului meu ca sa mai fac greseala sa devin obsedata de dansul. Ochiul meu cel foarte critic si oglinda sunt mai aproape de adevar si..rezultatele pozitive ma incarca pozitiv
Felicitari pentru rezultate, sa o tii tot asa suntem conforme si mergem inainte!
__________________
For me, it's not about a crunch or a push up. It's about taking your power back.


Jurnalul unui nou început! De data asta, până la capăt!
curly.light, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2155 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1638 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 864 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]