Subiect: Callanetics
View Single Post
  #32 (permalink)  
Vechi 06 feb 2011, 18:19:50
justbelieve's Avatar
justbelieve justbelieve este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 22 ian 2010
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viata sanatos+Sport
Date: 158cm, 48kg
Mesaje: 4.302
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Callanetics

Callanetics pentru coapse si gambe

1.Prima miscare e foarte asemanatoare cu niste pasi de can-can. Stai in picioare cu talpile apropiate si bratele indoite, cel drept in fata, iar cel stang in spate. Din aceasta pozitie, incearca sa ridici genunchiul stang cat de sus poti, pana cand atinge cotul bratului drept. Repeta acelasi exercitiu cu bratul stang si genunchiul drept, apoi, intregul set de opt ori. Nu vei pierde mai mult de un minut pe zi, iar in final, vei arata superb in orice fusta, cat de scurta.

2.Departeaza picioarele, astfel incat talpile sa fie paralele, impinge bazinul in fata, indoaie putin genunchii si ridica-te pe varfuri. Revino cu talpile pe podea, apoi repeta exercitiul de opt ori. Pentru ca efectele sa fie numai din cele bune, tine spatele drept. In doar un minut, mai adaugi putina fermitate coapselor si gambelor.

3.
Stai intr-un picior, cu genunchiul putin indoit, si cu bratele intinse lateral (formeaza linie dreapta cu umerii). Piciorul drept, care este perfect intins, va fi dus, pe rand, in fata, lateral si in spate. Executa aceeasi miscare si cu celalalt picior. Repeta tot exercitiul de opt ori.


__________________

"Ai grija de corpul tau. E singurul loc in care esti nevoit sa locuiesti."

Răspuns cu citat