View Single Post
  #32 (permalink)  
Vechi 21 mar 2011, 18:49:11
Alexandra Andreea's Avatar
Alexandra Andreea Alexandra Andreea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2011
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 33
Dieta: In cautarea echilibrului! (Montignac personalizat)
Date: 170cm, 57kg
Mesaje: 2.637
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Chriselle - De vorba cu Mr. J

Citat:
Anterior postat de Chriselle Vezi mesajul
Ale, merci mult! Esti o scumpa! Si eu ma "autocert" cand vine vorba de pepsi max. Dar, Pepsi Max nu contine zahar, deci nu ingrasa. Stiu, a-i sa-mi zici ca nici aspartamul nu e mai grozav si ca e poate chiar mai nociv decat zaharul. Asa e ai dreptate. Stiu cat de rau face pepsi si produsele de tip cola - cred ca stiu cel mai bine de pe forum Problema mea e ca sunt dependenta - si cand zic dependeta ma refer la dependeta aia data de droguri Adica, daca nu beau sunt trista, ma simt obosita, simt ca nu am putere etc. Deci e o chestie la care trebuie din pacate sa lucrez treptat. Oricum, chiar daca nu pare progresez - inainte obisnuiam sa beau cam 2litri chiar 2,5 pe zi.
Legat de calorii sincer eu nici nu le bag in seama. Se intampla intr-o zi sa imi iasa 1700, intr-o zi 1500, in alta 900. Si asta pentru ca eu mananc cat sa ma satur, faptul ca ieri mi-au iesit asa putine calorii e datorita faptului ca asa s-a intamplat ca ce am mancat ieri sa fie mai sarac in calorii (dar nu am facut asta voit). SI eu am fost surprinsa cand am vazut totalul.
Oricum, multumesc de sfaturi si te mai astept pe la mine
Cat despre faptul ca esti directa mie imi place asta. Nu imi plac oamenii care umbla cu ocolisuri
Sa o asculti pe Cris, ca si pe mine m-a tras de urechi si stie ea ce zice!
Si ar trebui sa nu mai mananci asa de dezordonat! Adica ar trebui sa incepi sa numeri caloriile daca nu poti sa fii constanta! Totul incepe cu sucul...sau cu ceea ce esti tu dependenta...si apoi se poate termina cu tine aratand asa cum iti doresti!

Gandeste-te: ce conteaza mai mult? Pepsi, sau sanatatea si ceea ce ti-ai propus?

Cu drag,
Alexandra
Alexandra Andreea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2258 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1741 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1484 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]