View Single Post
  #320 (permalink)  
Vechi 07 feb 2010, 20:10:58
Roxana's Avatar
Roxana Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 22 feb 2009
Locaţie: Göteborg, Suedia
Vârsta: 35
Dieta: personala
Date: 166cm, 74kg
Mesaje: 1.273
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal Alexa Stan

Citat:
Anterior postat de alexa.stan Vezi mesajul
Buna Roxana,

Sunt fericita sa am noi prieteni aici.
Multumesc pentru felicitari. Sper sa si reusesc, sa slabesc, uite deja sunt in lupta asta de 2 ani fix. Acum in febroarie se fac 2 ani decand am inceput prina dieta.
O dieta recomandata de o colega. Principiul era sa am 3 mese principale si 2 gustari, si evident sa evit dulciurile, prajelile, si sucurile.
Pe vremea aia nu aveam cantar, asa ca nu stiu cate kg am slabit, dar de slabit am slabit cativa cm, s-au vazut pe pantaloni pe care ii aveam atunci. imi pare rau ca i-am aruncat, as fi vrut sa-i compar. Dar mai bine, decat sa ma gandesc ca as fi putut sa ajung la 100 .

M-a ajutat regimul acela sa-mi schimb comportamentul alimentar. pt ca eu ma obisnuisem, ca atunci cand lucrez sa pat doar cateva fructe si iaurt la birou, si acasa seara evident ca nu puteam sa rezist si mancam mult.

Mi-am pastrat obiceiul asta, dar porocesul a fost ori prea let ori nu am mai slabit in urmatoarele luni. apoi am gasit Sauth Beach, mi-a placut mult. L-am tinut cam 2 luni. adica 2 sapt prima faza iar apoi usor usor am trecut spre faza 2 si trei, dar evident ca nu s-au pastrat kg pierdute, sau cel putin asa cred.

Apoi, anul trecut pe zremea asta faceam mult sport, faceam zilnc zumba. am avut o tentativa si acum cateva zile, si vreau sa fac si acum. Dar parca nu-mi vine sa ma ridic din pat. Nu stiu de ce. .

Acum mi-am copiat Sarmana Maria de pe youtube, ca a aparut si pe acasa la 16.30 dar mereu o pierd, si toata ziulica am stat sa vad telenovela. As vrea ca urmatoarele episoade sa nu le mai vad din pat, ci de pe bicicleta . Sper sa reusesc sa ma mobilizez.

Te tin la curent.

Si la mine ultimii 4 ani au fost cu diete ,plansete,kg pierdute si kg inmultite ,pana anul trecut cand am descoperit acest site si am inceput o relatie cu prietenul meu ( el m a sprijinit in tot ce am facut si mi a gasit chiar si o lista dupa care m am ghidat cand am slabit cele 13 kg ,o vei gasi in jurnalul meu daca o vrei ).
Daca ai bicicleta foloseste o cat mai mult ,si eu aveam in tara si seara o puneam in fata TV -ului si pedalam o ora ,cat timp tinea telenovela pe acasa si era mult mai placut,nici nu mi dadeam seama cand trecea timpul !
De maine o sa ma apuc si eu de zumba si tae bo si imi voi nota meniul in fiecare zi !
__________________
Una din cele mai mari slabiciuni ale omenirii este frecventa cu care se foloseste cuvantul ,,imposibil,, .Napoleon Hill

http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...te-2612-6.html
Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2491 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1974 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1975 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]