View Single Post
  #3207 (permalink)  
Vechi 31 aug 2011, 17:44:41
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea IX

Citat:
Anterior postat de Sylvester Vezi mesajul
Va pup, fete dragi! Nu am mai avut ragaz sa va citesc , acum ma chinui sa va prind din urma! Ame, cum ma esti? Te simti bine?

Buna, scumpo!
Eu acum sunt bine, asta pt ca ieri am laut un puiut de curent pe tren si am avut niste dureri de cap nasoale rau de ieri dupa-masa pana de dimi cand mi-au dat astia ibuprofen. Mi-au dat ei si ieri seara ceva, pe baza de paracetamol. Dar nu mi-a trecut. De fapt si stiam ca nu o sa imi faca nimic paracetamolul.
Si azi mi-au luat si sange la greu... nu am idee ce analize si cate vor ei sa faca , dar dupa cantitate cred ca sunt multe.
Acum stau, ma plictisesc.
Cu netul sunt restrictionata la cateva ore pe zi.... filme puse pe laptop nu am chiar asa multe, muzica nimic si mi-am uitat acasa chestia aia dde citeam dvd-urile. Ca asa mai puneam una alta si mai trecea timpul.

Dar profit si dorm, ma cremuiesc, imi fac mani, pedi...sa mai treaca timpul.

Tu ce mai faci?
Cum merg pregatirile? Stiu ca te apropii de ziua cu pricina, dar las-o mai moale, va iesi perfect. Te pup!
Citat:
Anterior postat de mkarina Vezi mesajul
fetelor mai am si eu o intrebare...credeti ca daca iau branca ursului o sa-mi afecteze cu ceva dieta? am observat ca tinctura contine 50% alcool...vreau sa incerc sa o iau pt lipsa menstruatiei...multumesc
Karina, cand e vb de sanatate nu mai conteaza ce si cum. Dar tu esti sigura ca branca ursului e ok si o sa iti refaca echilibrul hormonal? Nu ar fi totusi mai indicat ca pt problema de care spui tu sa vezi un medic?

Roxi, daca ne citesti, stiu ca mama ta e farmacista, poate ne ajuti un pic la faza asta.

Oana, sincer, tu povestesti (si oricine povesteste ceva) si eu imi imaginez. Rad pe-aici de una singura! Mi se face dor de pisoii mei. Sper din suflet ca de Craciun sa reusesc sa mi-i aduc. Ca acum nu am avut cum sa ii iau. Tare frumos e sa ai un sufletel din asta in casa, te umple de bucurie.

Alesiana, ma bucur ca te simti bine. Pune si meniurile cand mai scrii, ne mai inspiram. Ma apuc si eu de citit cartea pe laptop, desi mie mi-ar fi placut sa o am scoasa ca sa subliniz una alta. Dar momentan ma limitez la ce am.

Va pup fetelor, mai dau o tura pe forum si dupa cred ca ma mai uit la un film.
Ne mai auzim maine!
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]