View Single Post
  #3220 (permalink)  
Vechi 24 mai 2011, 12:15:03
coderamy's Avatar
coderamy coderamy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 15 mar 2011
Locaţie: piatra neamt, Romania
Date: 153cm, 66kg
Mesaje: 560
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VIII

Citat:
Anterior postat de allanah Vezi mesajul
Astăzi va fi operația, e altfel dacă ești acolo și te poți asigura că-i totul bine, poți ajuta, te poți implica, poți alina într-o oarecare măsră durerea și e altfel să stai cu mâinile în sânneștiind nimic sigur și temându-te, simțindu-te inutil. Dar bunică-mea e o persoană puternică. Nu pot să spun că am avut o relație foarte strânsă, dar e bunica mea și vrea să fie bine. Îți dai seama!
asa este ...conteaza mult sa fii langa ea

Citat:
Anterior postat de allanah Vezi mesajul
Așa este. Eu dacă fac sport dimineața toate-mi ies bine, am energie și poftă de viață, dacă nu fac toată ziua mă gândesc la faptul că ar trebui să fac și-s lipsită de chef în multe, plus, energetic vorbind sunt destul de jos.

Citat:
Anterior postat de allanah Vezi mesajul
Mulțumesc, aștept mai multe informații în legătură cu programul etc. și apoi mai vedem. Cert e că luni începe sigur, va fi pe o perioadă de aproximativ 7 luni(de curs, cred), dar sunt și vacanțe, la fel ca și copiii.
e foarte frumos ca ai vacante si eu zic ca nu e atat de lung...o sa treaca repede lunile astea


Citat:
Anterior postat de allanah Vezi mesajul
A noastră are cam 4 anișori din spusele veterinarului, e tinerică, dar nu copiliță. Nu ști exact vârsta deoarece am luat-o de la un adăpost de câini. Când am decis că vrem un cățeluș nu am fost de acord să cumpăr unul și nici nu sunt, în general, de acord cu asta, pentru că atâția bieți cățeluși suferă fără o familie iubitoare care să-i aibe în grijă și pe străzi rătăcind. Așa că am mers pe adopție și vreau să spun că nu există pe lume câine mai recunoscător ca al meu, ne iubește necondiționat și fără limită. Plânge ca un copil de fericire când vine soțul meu de la servici, e abătută o zi întreagă dacă plec undeva și întârzii etc. Nu se mișcă de lângă mine sau soț dacă suntem bolnavi, zace la picioarele noastre dacă suntem supărați. Ce să mai, o iubesc foarte mult.

E foarte liniștită, a făcut și ea pozn, mai face, dar în general dacă ne uităm la film stă cuminte și doarme sau pur și simplu vegetează la picioarele noastre, când mergem la culcare tot la picioare doarme, nu face gălăgie, nu ne deranjează, nu latră ca să-i deranjeze pe vecini(stăm într-un apatament).
eu credeam ca mogaldeata ta e un copil nu un catelus, a mea e un copil
sa stii ca si eu iubesc ffffff mult animalutele in special cateii dar astept sa creasca mogaldeata mea ca sa pot aduce unul in casa...ca acum e mic tancul meu si il chinuie ca nu stie sa se joace cu el plus ca parul la varsta asta e periculos
am avut cand eram eu mica parte de o catelusa la fel de inteligenta ca si a ta...din pacate a murit...a facut ciroza la 12 ani...numai eu stiu cat am suferit dupa ea...deja facea parte din familie era ca si un adult de intelegatoare numai nu vorbea...ai mei i-au facut si sicriu si au ingropat-o ca mi-a fost mila sa ii las trupul sa putrezeasca asa aruncat
te felicit in primul rand ca ai luat-o de la un adapost...practic i-ai salvat viata si eu o sa fac la fel cand o sa decid sa iau un catel
in concluzie te inteleg cat de mult tii la ea pup
coderamy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1504 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 987 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 213 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]