View Single Post
  #3238 (permalink)  
Vechi 01 nov 2010, 16:12:53
Livia89's Avatar
Livia89 Livia89 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 28 iul 2010
Locaţie: Oradea, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Pesco-vegetariana hipocalorica
Date: 156cm, 50.2kg
Mesaje: 1.907
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Dieta South Beach

buna, fetele, azi e prima mea zi de SB faza 1

as vrea sa va intreb voi ce mancati mai consistent la o gustare? inainte una dintre cele doua gustari ale mele de peste zi era un fruct, dar cum fructele s-au scos, am ramas in pana de idei si nu pot renunta la una dintre gustari, pt ca am o distanta destul de mare intre mese

azi am mancat la o gustare un iaurt si la cealalta o rosie cu putina branza telemea (cam 40g), dar cred ca e mult sa apelez in fiecare zi la branza, nu?

si va rog, nu imi sugerati sa mananc alune sau asa ceva, vreau ceva ce sa tina si de foame iar cafea/ceai/lapte... cam trece prin stomacul meu fara sa-i dea nicio senzatie, nu pot spune ca am mancat ceva ce se soarbe, de fapt

sau sa mananc doua feluri de mancare la pranz? m-am obisnuit cu un singur fel si cred ca mi s-ar parea ca mananc prea mult (ex supa si felul doi pestisor cu legume )

aveti si voi vreo idee? multumesc in avans...
Livia89, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1667 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1150 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1151 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]