View Single Post
  #3259 (permalink)  
Vechi 29 ian 2013, 11:49:51
Khali's Avatar
Khali Khali este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 09 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 165cm, 61.7kg
Mesaje: 1.580
Aprecieri acordate: 364
Am fost apreciat(a) de 1.276 ori in 671 mesaje
Implicit Re: Le journal de Kclaudyia - oh la la

Hello -hello

Eu poze am pus si de la sarbatori, doar ca nu prea apar decat in una, cred

Tragem, tragem, mamica,cu sportul, doar pentru noi tragem Ma gandesc deseori ca daca, printr-o magie, cand avem un nr mare de kg, am avea posbilitatea pentru cateva minute sa ne simtim exact ca intr-un corp mai subtire, asta ne-ar da putere sa facem tot posibilul sa ajungem in realitate acolo...n-as schimba pe niciun desert din lume felul in care ma simt cand sunt activa, usoara si fericita

Si eu cred ca simti foame pe bune, nu pofta, ca ti s-a accelerat metabolismul si corpul cere hrana, ca are nevoie, la cate faci zilnic...in plus, si ChaLean Extreme nu-i chiar de ici, de colo. Super tare ideea sa faci dimineata! eu dupa sport abia ma tarai si sunt rosie ca focul, cred ca mi-ar lua un secol sa ajung la munca , dar ce mi-ar placea sa pot sa fac si eu asa, clar o sa ai mai mult timp liber seara!

Mult noroc cu inchiderea PFA-ului, sper sa iasa la mai putini bani decat crezi.

Se apropie ziua ta, asaaa-i? Lasa ca nu cred eu c-o sa stai acasa, un chef, ceva, pe undeva, se va ivi., la cat de plina de viata esti tu, nu te vad lenevind fix atunci.
Zi frumoasa, mademoiselle K.!
__________________
"The six w's: working will win when wishing won't".
"I workout because I can. When I get tired, I remember those who can't and I am grateful".
"I'm a big believer in starting with high standards and raising them. We make progress only when we push ourselves to the highest level. If we don't progress, we backslide into bad habits, laziness and poor attitude."
Khali, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1984 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1467 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Khali:
Kclaudyia (29 ian 2013)