View Single Post
  #3260 (permalink)  
Vechi 29 ian 2013, 16:01:30
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Le journal de Kclaudyia - oh la la

Citat:
Anterior postat de Creatsa Vezi mesajul
Neata honey
Hai ca vin cu tortu' mai tarziu

Oki, multumesc mult de tot Lavi!!! I owe you one!
Citat:
Anterior postat de rommyna Vezi mesajul

Aha...este si asta o idee cu sportul de dimi. Mi-ar placea sa fac si eu sport dimineata daca as avea timp. Dar ma trezesc din creierii noptii doar pentru naveta, ce sport pfffff

Multumesc pentru apreciere, dar nu sunt chiar asa specialista. Imi doresc sa nu mai depasesc 1300kcal pe zi, dar nu reusesc inca. Mai multa organizare ar fi in avantajul meu Momentan incep sa ma frustreze din ce in ce mai tare suncile astea. Cred ca o perioada nu ma mai uit in oglinda. Sa ma uit asa la doua saptamani si sa descopar o fata slabuta si frumoasa, nu burtoasa si ciolanoasa de acum.

Macar un lucru bun se intampla cu tot concursul, nu mai vad alimentatia sanatoasa si sportul ca pe o corvoada. Astept sa ajung acasa sa fac cat si cum pot eu minutele alea de sport. Mult, putin stiu ca mi-am miscat fundul

Cam trist mesajul meu
Anyways...zi minunata Clau!
Ti-am scris la tine in jurnal, te-am urecheat un pic

Referitor la calorii, nu te mai stresa atat de nr lor, ci streseaza-te de calitatea alimentelor si de combinatii.. Si mai bine mananci acum 1400, iar cand stagnezi mai scazi Asculta aici la baba

Si aporpo de sport, tot la tine in jurnal ti-am zis cate ceva

Tu oricum esti pe drumul cel bun si vei face progrese remarcabile!
Citat:
Anterior postat de Khali Vezi mesajul
Hello -hello

Eu poze am pus si de la sarbatori, doar ca nu prea apar decat in una, cred

Tragem, tragem, mamica,cu sportul, doar pentru noi tragem Ma gandesc deseori ca daca, printr-o magie, cand avem un nr mare de kg, am avea posbilitatea pentru cateva minute sa ne simtim exact ca intr-un corp mai subtire, asta ne-ar da putere sa facem tot posibilul sa ajungem in realitate acolo...n-as schimba pe niciun desert din lume felul in care ma simt cand sunt activa, usoara si fericita

Si eu cred ca simti foame pe bune, nu pofta, ca ti s-a accelerat metabolismul si corpul cere hrana, ca are nevoie, la cate faci zilnic...in plus, si ChaLean Extreme nu-i chiar de ici, de colo. Super tare ideea sa faci dimineata! eu dupa sport abia ma tarai si sunt rosie ca focul, cred ca mi-ar lua un secol sa ajung la munca , dar ce mi-ar placea sa pot sa fac si eu asa, clar o sa ai mai mult timp liber seara!

Mult noroc cu inchiderea PFA-ului, sper sa iasa la mai putini bani decat crezi.

Se apropie ziua ta, asaaa-i? Lasa ca nu cred eu c-o sa stai acasa, un chef, ceva, pe undeva, se va ivi., la cat de plina de viata esti tu, nu te vad lenevind fix atunci.
Zi frumoasa, mademoiselle K.!
Foarte tare ideea ta cu nr de kg si senzatia pe care o ai cand arati bine.. Eh poate daca s-ar intampla asta nu ar mai fi atatea persoane supraponderale, nu ar mai fi atatea frustrari

Daaa cu sportul dimineata chiar am facut o alegere buna, eu am noroc ca incep munca la 9, si la 8:40 plec de acasa, ca daca as lucra ca Romina, saraca de ea, clar n-as avea timp..

Dar satisfactia da e reusi sa slabesti, sa ai un corp de care sa fii mandra e chiar mai mare atunci cand conditiile sunt neprielnice, esti mandra de tine ca "uite dom;le am reusit cu toate ca am atatea pe cap"..

Chalean imi place tare mult, cand mai faceam Turbo Fire, nu imi placea deloc Poate din cauza ca nu era ptr mine sportul asta.. Dar acum o ador Mi-am descoperit my soul mate sport.. CHLX.. si o sa imi para taaare rau cand termin programul, dar cred ca mai fac o luna in plus
E adevarat ca nu consumi asa de multe calorii, dar faci muschi si muschii consuma calorii..
Nu ma sperii de pofta de mancare, mi se pare normal ca in zilele in care ridici greutati sa iti fie mai foame..

E ultima sapt de BURN Phase si trec la PUSH phase, sa vezi ce-o sa imi iasa mie ochii din cap ca o sa cresc si greutatile. Probabil am sa fac cu 6, 8 si 10 kg/gantera.

Da, se apropie si eu inca nu am nici un plan.. Problema spinoasa e ca eu iau salariul pe 5 de abia :d Deci e clar ca bani de iesit nu voi aveam weekend-ul asta Dar nu-i nimic, pot sa sarbatoresc si in 2 Sambata fac praji cu maica-mea si un tort sa duc luni la munci.

Eh nu tin mortis sa ies, s-au dus zilele maica, zilele de tinerete cand imi sfaraiau picioarele daca nu ieseam

Te pup mult si apasat Ancut frumos!!

P.S. Ti-am vazut pozele, de fapt poza in care apari tu.. OMG cat de superba esti!! Mor dupa alunita ta.. Esti foaaaaaaaarte frumoasa, ai un chip angelic!
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Kclaudyia:
rommyna (29 ian 2013)