View Single Post
  #3261 (permalink)  
Vechi 19 nov 2012, 23:27:13
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

Astazi am avut chef sa citesc ia sa papati voi astea sa vedem slabiti

10 fructe si legume de toamna care te ajuta sa scapi de kilograme

Un regim de slabire de toamna poate utiliza la maxim de beneficiile unor fructe si legume de sezon, gustoase si utile atunci când încerci sa slabesti fara sa-ti pui în pericol imunitatea. Iata 10 fructe si legume de toamna care te ajuta sa slabesti.

Renunta la carnea grasa si la junk food pentru a te bucura de câteva fructe si legume ideale pentru un regim de slabit de toamna.

Sfecla rosie

Dulce si bogata în fibre, sfecla rosie îti poate satisface poftele fara un aport prea mare de calorii. Continutul de zahar nu este atât de ridicat încât sa te îngrase, iar sfecla este si bogata în folat, compus ce face parte din complexul de vitamine B, utile organismului tau în timpul unei diete.

Pere

Cu acelasi numar de calorii ca un mar, o para îti ofera un gust mai dulce si aromat si este o gustare ideala între mese pentru un regim de slabit de toamna. Alege perele cultivate pe plan local, ce au fost tratate chimic mai putin pentru a-si mentine prospetimea.

Broccoli

Leguma bogata în vitaminele C si A, broccoli are un continut de calciu la fel de ridicat ca jumatate de felie de brânza, dar fara urma de grasimi. Utilizeaza broccoli la supe de legume cu care îti începi masa si vei mânca mai putin la felul doi.

Rodie

Semintele de rodie, cu un continut ridicat de vitamina C, pot aroma în mod placut diferite gustari fara sa adauge calorii. Utilizeaza-le la salate sau pastreaza-le pentru un desert cu continut caloric minim.

Pastârnac

Desi nu are culorile intense ale altor legume de toamna, pastârnacul poate aroma usor mâncarurile si are un continut nutritional important. Fibrele si carbohidratii complecsi din pastârnac prelungesc digestia astfel încât pofta de mâncare revine mai greu.

Curmale

Ideale ca desert dulce ce provoaca o senzatie de satietate mai repede ca alte fructe, curmalele sunt o sursa importanta de fibre. În plus, aceste fructe au si un continut ridicat de fier, iar textura le face la fel de satioase ca si bomboanele.

Dovleac

Plin de fibre, dovleacul nu are de ce sa lipseasca din niciun regim de slabit pentru toamna. Poate fi copt si sau folosit la supe sau deserturi, iar semintele sale
contin grasimi monosaturate ce pot înlocui cu succes alunele si nucile ce au un continut caloric mai mare.

Mandarine

Mai dulci ca portocalele, mandarinele combinate cu miere pot fi un desert satisfacator care sa te faca sa uiti de alte sacrificii alimentare. Mandarinele au un continut ridicat de fibre si apa, si pot fi incluse si în orice salata de toamna atunci când sunt acrisoare.

Varza de Bruxelles

O portie de varza de Bruxelles îti ofera un continut ridicat de fibre, alaturi de vitamina A, adaugând mesei tale mai putin de 30 de calorii. Poate fi utilizata si pentru supe de legume satioase care te ajuta sa uiti de fripturi si prajeli.

Mere

Considerate de multi un element cheie al dietelor de toamna, merele sunt bogate în pectina si alte fibre care asigura senzatia de satietate cu mai putine calorii. Pot fi cea mai buna gustare de-a lungul zilei, iar pentru un desert delicios, coace-le si presara pe ele scortisoara.
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 5 membri au apreciat mesajul lui Fulguta:
angela av (20 nov 2012), incognito (20 nov 2012), manumanuela (20 nov 2012), valeriaheres (19 nov 2012), VentoFreddo (19 nov 2012)