View Single Post
  #33 (permalink)  
Vechi 14 oct 2010, 20:58:41
deadcountess's Avatar
deadcountess deadcountess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: Ce va bucura in general: Cadourile costisitoare ? sau Micile gesturi ?

Citat:
Anterior postat de Alina82 Vezi mesajul


Pai nici eu nu am inteles k m-am uitat la ceilalti colegi zic nah poate am gresit eu si atat meritam....si de 10 nu era dar de un 8 tot era...si de aia am si mers cu teza la director(asta intamplandu-se in primul semestru)si cum el mi-a promis solemn k o sa aibe el grija si bla bla bla....am zis hai sa nu fiu capcaun....dar ar fi trebuit sa fiu capcaun de la inceput asa makr as fi avut mai mult timp la dispozitie si nu ma mai panicam k bate bacul la usa....in fine oricum nu mai conteaza akm dar vroiam sa spun k se pot face magarii si dak un elev este bun....si sa nu mai vb de saracii aia care sunt de 5-6 k akolo deja nu mai au scapare...si tot nu e corect dak 5 merita dai 5 nu ii pune 4 k sa il silesti sa vina la meditatii....dar asta e moda si cei drept din comoditate de multe ori omul prefera sa dea banu si sa nu isi mai bata capul
Eu nu zic ca nu sunt si profesori naspa, dar de multe ori e vina elevului care n-are chef sa-si bata prea mult capul mai ales daca ai lui au de unde da.
Ai mei ar fi avut oricand de unde sa dea, dar in nici un caz n-as fi indraznit sa deschid gura sa cer bani pt mita sau meditatii aiurea de dragul notei. probabil ca si daca as fi incercat m-as fi ales doar cu un scandal ingrozitor. L a mine in ciuda banilor parintilor nici nu a intrat in dicutie facultate cu taxe. Mi s-a spus clar de la inceput: esti in stare sa intri faci facultate bine, nu esti e problema ta, noi nu sponsorizam prostia sau lenea. Nici ca student nu primeam gramezi de bani ci doar cat considerau ei ca are nevoie un om care s-a dus acolo ca sa invete nu sa-si faca de cap. Pe vremea aia i-am condamnat, dar acum ma gandesc ca stiau ei ce stiau.
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!

http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052


"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html

[/URL]
Răspuns cu citat