View Single Post
  #34 (permalink)  
Vechi 19 iun 2011, 23:35:14
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea IX

Citat:
Anterior postat de oanamagdalena Vezi mesajul
Ame,nu mai zici nimic,draga mea?Ai reusit sa primesti pozele facute in Franta?Ca aparatul am inteles ca abia cand vii in tara il recuperezi!Astept pozele cu nerabdare!
Buna Magda, uite acum vreo ora am aj si eu acasa. Am fost in oras si am cheltuit cam multi bani, deja imi cam pare rau ca m-am intins mai ales ca nu era cazul. Dar m-am simtit bine. Fir-ar ea sa fie de terapie prin shopping. Nu putea fi terapie prin invatat pt curs sau facut curat in casa sau FACUT SPORT?
Hai ca deja deviez. Te pup!
Citat:
Anterior postat de Sylvester Vezi mesajul
Meniul meu ieri 18.06.2011 si azi, 19.06.2011

Asadar: 18.06.2011

MD: 3 felii mici de paine din secara, cu gem conform si braza 0,1% grasime + cafea decof

P: supa crema de legume, somon la gratar + salata verde cu cateva ciuperci crude

C: supa crema legume, o felie minuscula de cod la gratar, salata verde cu o ciupercuta cruda


Azi, 19.06.2011

MD: fulgi ovaz, cateva capsuni si lapte degresat

P: supa crema dovlecel, piept de pui la gratar si salata verde cu cateva ciupercute

C: cred ca putina supa dovlecel si, ca si ieri, putin cod la gratar cu salata.


Nota: salata verde e condimentata cu putina sare si putin ulei de masline
: beau cam 2,5 l apa; uneori mai beau si un pahar de pepsi light cu lamaie, cand simt ca glicemia mea e la pamant.

Ce parere aveti despre ce mananc eu?
Sylvester, ma bucur ca ai realizat ca esti mai mult decat bine la 55, sa stii ca daca ai mai da jos ai intra la subponderali. 18,5 e limita de jos chiar. Iar tu esti acolo.
Asa ca fii fericita, fa sport daca ai zone probleme si incearca sa tre mentii sanatoasa.

Referitor la meniurile tale, sunt f. sarace. Nu in valoarea alimentelor, ci in cantitate. Zilele urmatoare ti-as recomanda sa mai adaugi pe langa supica, carnita salata si o garnitura de legume sau leguminoase (soia, naut, linte - nu mult, in jur de 2-3 linguri). Legumele au fibre si vitamine f. multe. Plus o gustarer, nu zic 2 cum ar fi normal, dar una intre pranz si cina e ok. De obicei (vazand cam ce gen de mese iei), ar trebui sa te axezi pe cate un pumn (30 - 50 g) de oleaginoase sau mai rarut cateva cuburi de cioco amara, 1-2 fructe. Oleaginoasele, pe langa faptul ca nu ingrasa, cresc nr. caloriilor (vei avea mai multa energie) si vei scapa si de problema cu hipoglicemia. Ala e corpul tau care spune ca a ramas fara benzina pt ca tu ii dai mereu cu taraita.

Branza aia, eu am luat o sg. data brie si nu mi-a placut. Incearca-le, daca ai putea sa te obisnuiesti cu ele, sunt extraordinar de sanatoase. Repet, LA MONTI CANTITATILE NU CONTEAZA, exceptie facand f. putine alimente (lactatele cu zer - astea in schimb sunt uscate, nu au zer - , ciocolata, fructoza)

Ziceai dincolo ca inainte mancai de obicei fructe la cina. Sincer, mai bine ca nu o mai faci pt ca fructele au f. multe zaharuri, carbo si nu faca decat sa creasca stratul de grasime. De 2-3 ori pe saptamana poti face cate o salata de fructe ca sa inlocuiesti o masa principala, dar sa le insotesti mereu de 1-2 iaurturi natur ca sa contrabalanseze aciditatea din stomac data de fructe.
Citat:
Anterior postat de oanamagdalena Vezi mesajul
Nu am idee de ce nu iti patreaza modificarile!Mie nu mi s-a intamplat!
Fetelor,eu ma retarg la tv si apoi la nani!
Va pup si o saptamana minunata!!!
Si tie o saptamana minunata ca acum cred ca deja dormi linistita la tine in patut!
Ma intrebai mai sus de poze, nu le-am vazut pt ca ei nu au cum sa le descarce, firul ramasese acasa aici. Asa ca acum astept aparatul in tara, vin cu el in Italia si le descarc. Numai combinatii din astea am facut in ultimele luni, clar asta nu e anul meu!

Fetele, eu azi, pt prima data, mi-am pus gene false. Bineinteles ca nu mi-a iesit din prima, dar, dupa indelungi chinuieli (bine, exagerez), am reusti. Efectul e fain, numai ca nu prea merge sa le port cand am si ochelarii pt ca ating lentilele. Cu putina practica voi reusi sa le pun f. bine ca azi erau o idee descentrate, bine, nimic vizibil, dar eu tot analizandu-le am vazut si cele mai mici defecte.
Gata, acu' va las sa dormiti linistite. Noapte buna!
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]