View Single Post
  #34 (permalink)  
Vechi 30 sep 2011, 19:24:21
Red_Rose's Avatar
Red_Rose Red_Rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 33
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 168cm, 66kg
Mesaje: 1.494
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Urinari dese (30 ori/zi)

1.Salut..am dat la urocultura insa imi vine luni rezultatul. Medicul de familie oricum mi-a zis sa iau intre timp ciproflaxacin si canefron, chiar daca inca nu am rez de la urocultura. Am sesizat ca chiar dupa prima pastila putin mi s-a facut rau la stomac, greata si oleak ameteam..e posibil asa ceva?si ce fac daca si maine ma simt asa dupa ele, sa le mai iau? dar a trecut senzatia data dupa 20 min..le-am luat posibil prea repede dupa masa, in 15 min, poate ar trebui dupa o ora, voi incerca maine sa le iau dupa o ora...deodata dupa masa voi lua doar vitaminile revit ca treb sa le iau pt problema mea dermatologica..
2. Ieri am fost si la dermatolog, mi-a dat Triderm sa ma ung in reg. anala unde am roseata aia, erolin o pastila seara(sper ca nu are nimic daca duc cursul concomitent cu cel pt inf. urinara) pt mancarimi si vitamine sa iau o luna omega 3, insa erau mult prea scumpe pt mine+ doar 60 in cutie iar eu trebuie sa iau 3/zi timp de o luna, deci imi trebuiau 2 cutii(400 lei md) si farmacista mi-a recomadat ca pot lua si revit, tot is vitamine, dar sa le iau cit mai mult timp, chiar si peste o luna, nu e prob, sint ieftine si gustoase+ nu incurca niste vitamine imunitatii mele slabe.
3. Acum inca o intrebare: eu iau silarsil pt ficat in urma tratamentului cela pt candida, nu e nimic daca il iau concomitent cu trat de acum?
4. vitaminele trebuie de luat aparte de restul pastilelor?
Red_Rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1906 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1389 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 615 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat