Subiect: Craciunitze sexy
View Single Post
  #34 (permalink)  
Vechi 28 nov 2011, 16:19:22
basalic gina's Avatar
basalic gina basalic gina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 27 oct 2011
Locaţie: Milano, Italia
Vârsta: 38
Date: 168cm, 71kg
Mesaje: 573
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Craciunitze sexy

Citat:
Anterior postat de Andra La Vezi mesajul
Salut fetelor,

Ce de mesaje s-au strans in casuta noastra! N-am mai rezistat si am facut o pauza la birou sa vad ce s-a intamplat azi.

Pana acum mie imi merge bine: am mancat ce mi-am propus si deseara am ora de tae-bo asa ca ne revedem abia pe la 10 seara. Sa ma certati daca trec de 1400 calorii pe zi, da? Nu de alta, dar m-am uitat pe evolutia mea si in ultimele 2 luni am tot jonglat cu vreo 2-3 kg, nimic semnificativ.

@ Sandra, si tu te-ai lasat de fumat de curand? Eu am doar o saptamana si inca mi-e destul de greu, dar intr-adevar sportul merge mult mai bine de atunci.

Va pup ne vedem mai spre seara,
Buna Andra,
si eu am avut tentativa de a ma lasa de fumat dar sincer in saptamana aia eram ff stresata ma gandeam numai la tigari si mancam mult mai mult dovada ca am 71 kg acum iar acum vreo 2, 3 sapt eram la 69,5-70 sincer am mancat ca o purcicutza dulciuri.... si inca ceva nu vrea sa te descurajez dar sa stii ca 2, 3 kg conteaza asa m am jucat si eu prima data cu 3 dupa 5 iar acum am ajuns la 11.....sincer fiecare kg conteaza si se duc greu la naiba cu ele!! cat depsre calorii sa nu depasesti 1400... te tragem de urechi virtual pupici si o seara buna
__________________
"Iubirea e ca o masa la restaurant - nu mananci incontinuu si nici nu te saturi cu o gustare, dar faci o pauza pana la urmatorul fel, iar daca ai mancat intelept, poti ajunge pana la desert, cu toate satisfactiile incluse."

http://forum.slabute.ro/pregatirea-s...nta-10519.html

"Nu renuntam!
Vom da din noi tot ce-i mai bun,
Vom fi slabute de Craciun!"




basalic gina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1941 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1424 kcal/zi. Pentru a slăbi 5kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 650 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat