View Single Post
  #34 (permalink)  
Vechi 30 ian 2012, 12:41:42
deadcountess's Avatar
deadcountess deadcountess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: Cat de mult conteaza pentru tine cate flotari poti face?

Iarasi stilul tau arogant si agresiv, sa zicem ca de vina e testosteronul...

1. De ce faci pe altii ignoranti si neinstruiti? Ce calificare ai tu in domeniul sportului?? (Nu te doare ce am de spus nu te obliga nimeni sa citesti )

2.Despre alergatul meu lucrurile satu cam asa: alerg rar si numai cateva luni pe an (mai mult nu-mi permite clima). Maraton n-am incercat dar nici nu ma tenteaza sa ma antrenez serios pt asa ceva pt ca ma plictisesc repede, nu ma vad alergand ore in sir.

Dar hai sa-ti spun altceva despre maraton decat tribulatii. Fapte reale, nu citate din Testosterone Nation. Femeie de 69 de ani (colega mea) are o gramada de maratoane la activ, cel mai recent a fost asta vara. Femeia asta nu face absolut nimic altceva in afara de alergat, nici un exercitiu de forta, nici o sala, nimic-nimic. Explica-mi tu de ce poate si de ce nu se accidenteaza??

3."Daca sunteti aici ca sa va certati si vreti sa imi dati un contraargument valid legat de abilitatea de a slabi prin alergare aratati-mi poze cu maratonisti grasi la linia de sosire." Cine a zis ca nu se slabeste prin alergare? A, ca maratonistii aia se indoapa cu shaorma cum spui tu ca e ok, da, de asta se indoiesc multi pe aici.

4." Alergatul este unul dintre cele mai eficiente metode de a slabi, dar a te apuca sa alergi fara putin studiu si fara a avea suficienta putere pentru a rezista rigorilor sportului este ca a pune carul inanitea boilor."

Am uitat sa specific ca acea colega a mea, maratonista in prag de pensie, si-a petrecut viata alergand si plimbandu-se pe munti, nu in fata calculatorului citind despre alergat.

P.S: da, am citit tot ce ai avut de spus, toate linkurile, sorry, nu am atata timp liber la dispozitie si sincer nici prea mult chef sa citesc Testosterone Nation nu am.
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!

http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052


"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html

[/URL]

Ultima dată editat de deadcountess; 30 ian 2012 at 12:56:38.
Răspuns cu citat