View Single Post
  #34 (permalink)  
Vechi 09 mar 2012, 08:04:45
GCM's Avatar
GCM GCM este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 06 iun 2011
Locaţie: Undeva departe..., Romania
Dieta: Si eu cum pot!
Date: 162cm, 68kg
Mesaje: 7.723
Aprecieri acordate: 1.517
Am fost apreciat(a) de 4.936 ori in 2.670 mesaje
Implicit Re: Jurnal lady alina - vreau un stil de viata sanatos

Citat:
Anterior postat de lady alina Vezi mesajul
nu am retineri si voi incepe de luni un mod de viata sanatos. sunt hotarata datorita sanatatii mele plus multe alte motive.
De ce de luni? Spre exemplu eu azi sunt libera, maine incep o noua saptamana de munca. Ce fac?! sun sefu sa ii zic ca vreau sa ma mai relaxez si ca incep luni?
Nu e o solutie!
O alta greseala....te culci tarziu, te trezesti tarziu...si asta ingrasa! pt ca iti dereglezi mesele...parerea mea ca luatul cinei la 11 noaptea, e echivalentul mancatului noaptea. Iar in timpul noptii, fie ca dormi, sau muncesti, organismul lucreaza mai greu(asta daca nu muncesti pe santier ture de noapte ).
Si e clar ca nu iti va iesi din prima, dar spre exemplu propune-ti pentru saptamana ce urmeaza si aici ma refer la 9-16 martie :
- sa mananci doar 2 felii de paine, hai maxim 3....2 dimineata si una la pranz!
- sa iei cina la ora 8 maxim 9(pt inceput, cu timpul ajungand sa mananci pana la 7)
- sa scoti cartofii prajiti(de tot), iar daca mananci soia snitel...tine-o in hartie care sa ii absoarba grasimea si mananc-o langa o salata, nu paine!
- mananca legume(si nu ma refer la cartof aici)
- mananca fructe
- si cel mai important!!! MANÂNCĂ DIMINEAȚA!!!cel mai bine!!!tu dimineata nu mananci nimic si seara prea mult/prea greu/consistent!
Plus apa, ceai!!!fara zahar!
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...nte-10637.html

Greutatea ideală pentru înălţimea 162 cm este 56 kg. Pentru a ajunge la greutatea ideală, trebuie sa mai scazi 12 kg. Greutatea normală pentru înălţimea 162 cm trebuie să se află în intervalul 49-66 kg. Indicele de masă corporală are valoarea 25.9 şi este considerat supraponderal
GCM, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2336 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1819 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1562 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]