View Single Post
  #35 (permalink)  
Vechi 15 iun 2010, 21:38:34
Narawen's Avatar
Narawen Narawen este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 mar 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Vegană, fără alimente procesate și/sau cu aditivi
Date: 171cm, 71.4kg
Mesaje: 932
Aprecieri acordate: 122
Am fost apreciat(a) de 657 ori in 346 mesaje
Implicit Re: I want my life back! Jurnal Meda

Citat:
Anterior postat de aussie_girl Vezi mesajul
Meda..off, e firesc sa oscilam in stari..sa fim "sus" si apoi "jos"..sa simtim ca putem cuceri muntii si apoi sa ni se para ca am pierdut orice lupta.. Dar in toata treaba asta este foarte important ca aceste oscilari sa tina un pic de noi..Nu lasa p enimeni si nimic sa te puna jos, ok?? Daca pici tu d ebuna voie, ca ai obosit..ca asa vrei..e ok..daaar, niciodata sa nu lasi pe cineva sa te puna jos. Tu trebuie in primul rand sa-ti dovedesti tie ca esti cine vrei sa fii..inveti pentru tine, muncesti pentru ca vrei..ca vrei sa ai bani sa-ti cumperi ceva..si apoi..slabesti pentru tine, pentru ca tu vrei..sa fii sanatoasa...asta in primul rand.

Lasa tot ce te-a suparat in spate si focus pe ce iti doresti tu, ce vrei tu de la viata, de la tine..ok??

Hai..fruntea sus..si totul o sa fie super!
Stiu ca va fi... Dar uneori ma intreb cum ar fi daca lumea m-ar vedea pentru cine sunt?daca nu ar fi mai usor?lucrurile ar veni de la sine(ma refer la slabit) Toate acestea le fac pentru mine, si urla responsabilitatea in mine si nu ma lasa sa dorm daca raman cu treaba nefacuta, dar mi-e teama ca nu voi ajunge nicaieri.maine va trebui sa dau jos inghetata pe care am mancat-o la ora 8... cred ca aia ma dispera cel mai tare, ca am mancat inghetata aia.UF! Stii ce ?E prea tarziu sa ma duc la plimbare, dar ma pun sa fac acum 20 minute de aerobic. Dupa ia ma voi simti mai bine
Narawen, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Narawen, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2246 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1729 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1730 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]