View Single Post
  #35 (permalink)  
Vechi 30 nov 2010, 19:07:28
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Jurnal princess95

Citat:
Anterior postat de princess95 Vezi mesajul
pai colegele ma intreaba ce s-a intimblat..,iar eu neg totul,(nu vreau sa stie)le mint si le spun ca ma alimentez normal....in general eu niciodata nu m-am crezut grasa macar ca am inceput a slabi cind aveam 57 kg.Ma afectat mult vorbele fratelui meu,care acesta de pasti s-a ris precum ca sunt plinuta(acum regreta) Pai kiar din ziua de pasti am inceput a ma infometa si mi-am zis ca ajung la 50 kg si ma opresc,dar am intrat in gust si eram foarte fericita cind vedeam ca kg se duc,deodata mincam doar o masa dar mult,apoi am inceput a reduce cantitatile pina am ajuns la portii foarte mici.....acum de vreo 1,5 luni ,de cind am dat de SLABUTE...am inceput sa ma alimentez in cantitati mai mari,nu pentru ca mii foame,dar p/u ca-i sanatos,si inca ceva daca manink cu mama impreuna sunt nevoita sai arat ca manink normal (in cantitati normale ca dinsa)ca de nu,se incepe cearta....iar dak manink singura o mint ca am mincat mai mult sii dau portia catelului meu.........Multumesc de sustinere Ame ........iti voi urma sfaturile....las rulada la o parte....si cartofii la fel ii reduc
Nadea, ai incercat vreodata sa vb cu mama ta si sa ii explici ca de fapt tu ai o tulburare de alimentatie, chiar cu riscul ca in prima faza sa iasa cearta?
Cum sa fii plinuta la 57 de kg.? Fratele tau sigur a spus asta ca sa te necajeasca. Eu la 58 si sunt putin mai scunda decat tine eram mai mult decat slabanoaga.
Poate tu ai o constructie mai micuta, in sensul ca ai un schelet mai micut, oase mai subtirele, mai usoare, dar tot nu justifica o greutate sub 50 de kg. Iti dai seama ca la inaltimea ta si cu 50 de kg. ai fi perfecta ca si manechin. Eu la 17 ani am facut un curs, dar nu am mai continuat dupa ca nu a avut cine sa se ocupe de mine. Si oricum nu ma incadram decat la fotomodele. Pt manechine trebuia sa fiu mai inalta.
Uite o poza ca sa ma vezi.
Imagini ataşate
File Type: jpg scan0003.jpg (380,7 KB, 68 vizualizări)
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat