View Single Post
  #35 (permalink)  
Vechi 31 aug 2011, 07:49:40
Helen's Avatar
Helen Helen este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 01 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Date: 167cm, 65.8kg
Mesaje: 74
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Helen - de data asta pot!!!

Citat:
Anterior postat de RedOnion Vezi mesajul
Helen, cat ai vrea sa slabesti intr-o saptamana? 0,5 kg e foarte bine, ai rabdare si cu timpul se duc ele, scumpo Nu te lasa descurajata ca merge mai greu, se consolideaza mai usor noua greutate asa

P.S. Si eu am fost la munte si desi am facut muuuulta miscare si am mancat sanatos (in limita poftei de mancare de la munte) m-am intors cu vreo 2 kg in plus. Sa fie masa musculara nou formata? Retentie de apa? Tot ce se poate. La fel si in cazul tau
Masa musculara cantareste oricum mai mult decat grasimea , dar e bine sa dezvolti musculatura pentru ca ajuta la arderea grasimilor .
Am avut mult timo 65 de kg si mi-e frica cand o sa ajung la greutatea asta ca sa o stagnez un pic ...dar intru pe un sport mai intensiv , alternez caloriile mai multe intr-o zi mai putine in urmatoarea zi si paote trec de faza de stagnare.
Ai dreptate 0.5 kg pe saptamana ar insemna cam 2 kg pe luna ceea ce e bine ...e un slabit sanatos.
Mersi de incurajari si o zi minuntata
Helen, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1854 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1337 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1080 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]