View Single Post
  #35 (permalink)  
Vechi 07 oct 2011, 14:00:53
Red_Rose's Avatar
Red_Rose Red_Rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 33
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 168cm, 66kg
Mesaje: 1.494
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Urinari dese (30 ori/zi)

neciporenco a fost ok(L1000, cr-0, nush precis ce e scris acolo), asa a zis medicul..insa urocultura nu mi-a zis sa fac..e aceiasi analiza neciporenco si urocultura sau sint doua diferite?
precizez ca iau a 6-a zi ciprofloxacin si canefron si nu s-a schimbat nimic, tot urinez des, cantitate mare, simt presiune mereu la vezica(usg arata pretii vezicii ingrosati), o simt plina si urinez ft des, din 20 in 20 min, nu am usturimi la urinare sau dureri, doar presiune continua in vezica. Si am mai avut recent candidoza vaginala(asa a presupus ginicologul dar a mai zis ca poate fi si alta infectia, de aceia am dat si la analize pt BTS).am dat deja analize pt chlamydia, ureaplasma(astea recomadate de ginic.) si inca citeva infectii de genul acesta(desi sint virgina) iar rez il am tocmai pe 18 oct..mancarimile, roseata si prob dermatologica au disparut in urma tratamentelor pt candida presupusa si infectia din jurul anulusi(crema Triderm) insa probl urinara a ramas, desi iau tratament..are vrio legatura oare una cu alta si dc nu ajuta tratamentul pt infectie urinara? nu stiu ce sa fac, sa astept sa termin toate pastilele sau sa mai dau analize ceva de urina ca ma gindesc ca poate am bacterii ceva rezistente la ciprofloxacin.
Va rog lamuriti-va, incrededre in medicul de familie nu am, am rugat-o sa imi dea indreptare sa dau urocultura iar ea mi-a dat doar testul necipurenco..
azi am fost iata la ea si mi-a zis ca luni sa duc analiza generala de urina insa urocultura iarasi nu mi-a prescris..poate sa scriu singura ca si urocultura sa imi faca, dar nu stiu cum, sa inclei poate o foita alaturi si sa duc 2 recipiente, una din jetul mijlociu si alta simpla pt generala?
Red_Rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1906 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1389 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 615 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat