View Single Post
  #3570 (permalink)  
Vechi 19 mai 2012, 00:37:30
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 34
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: Jurnalul studentei ocupate(sau nu) - Animis23

Citat:
Anterior postat de CezaraCezarului Vezi mesajul


Oh da, sunt conștientă că mereu mă plâng de locul de muncă, deja face parte din mine această lamentare, dar rămâne speranța, chiar nu mă simt a fi genul de om care să se plafoneze și să se mulțumească cu ce i se dă. Eu vreau mai mult și mai bine, din pacate însă cunosc destui oameni care accepta statutul de sclav modern pentru că vin bănuții lună de lună. Mă rog, iar sunt pe lângă subiect.

Lui tanti să-i fie rușine. Am senzația că rămân din ce în ce mai puțini oameni care funcționează pe principiul spune ceva doar dacă ai ceva bun de spus. Eh, măcar tu știi de unde ai pornit și stai foarte la capitolul încredere, eu lăcrimam 100% și dacă se uita mai urât la mine. Fir-ar ea de sensibilitate, că tare ușor mă apucă plânsul.

De lăudat mă laud că am început să merg la sală, însă la capitolul mâncare stau prost, așa că mă mențin la greutatea mea rușinoasă și aștept un nou val de... chef. Plus că sala asta îmi accentuează anxietatea, că mi se pare că toți sunt slabi (asta nu mi se pare, chiar sunt) și se uită la mine.

Mulțumesc pentru ținutul pumnilor, îi țin și eu pentru tine să găsești în Cluj tot ce n-ai găsit aici, de singurătate sigur nu vei suferi, oamenii de-acolo sunt "pita lu' dumnezo", plus că tu ești o ființă cu totul și cu totul magnetică.

Mai, tot e bine sa facem miscare si sa nu mancam corect, decat sa nu facem de niciunele si sa ne umflam.

Sa stii ca si eu sunt la fel de emotiva, numai ca ma enervase cu niste chestii inainte si am zis ca ma tin batoasa(desi e greu sa ma controlez). Am chestia asta de mica, si enervez multa lume, ca ei au impresia ca sunt vreo drama queen si una-doua incep sa plang, dar de fapt nu reusesc deloc sa ma abtin, incepe sa imi tremure vocea si imi siroiesc lacrimile imediat, fara niciun avertisment. Si daca e de bine extrem, si daca e de rau, eu incep sa bocesc

E un lucru la care as vrea sa lucrez daca as sti cum. Pentru ca il simt ca vine atat de "din adancuri" incat nu stiu daca o sa ii gasesc vreodata sursa propriu-zisa...
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2438 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1921 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1664 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]